1-stav Eik Astrid North Wood

Børstet og hvitmattlakket
Tykkelse
11 mm
Bredde
270 mm
Lengde
2370 mm
Slitesjikt:
0,6 mm
Overflate/fdv:
Børstet hvitmattlakket
Sortering:
Select
m 2 per pakke:
1,92
Montering
Unilin Klikk
kvadratmeterpris:
889,00
Prøve - Liten - kr 30,-
Prøve - Stor - kr 399,-
Beregningskalkulator
Skriv inn nøyaktig oppmålt m² du trenger i feltet. Kalkulatoren legger på 5 % ekstra til kapp/svinn, og regner antall pakker du trenger.
m2= pakker
Hvis du ønsker et helt tidløst gulv med brede plankebord og lite kvist, så er dette gulvet noe for deg. Svært slitasjesterkt, lys farge som passer alle farger og flotte dimensjoner.

Se Fraktpriser
Varenummer: 302721
Leveringstid: 2-14 dager
kr 889 pr m²

1-stav Eik Astrid, børstet og hvitmattlakket er et lyst gulv med varme og brune undertoner. Fargen er tidløs og passer til alle stilarter.

Dette herdete tregulvet blir produsert i en select sortering, som er Parkett.no sin fineste sortering. Gulvet har et rolig fargespill og lite kvist.

Plankebordene har svært ekslusive og flotte dimensjoner med hele 270 mm brede og 2370 mm lange plankebord.

Eik i toppsjiktet er herdet med en UV-booster teknologi. Gulvet lakkeres deretter med 8 lag med UV lakk for økt styrke. Gulvet er 55% hardere enn tradisjonell eikeparkett og har en slitestyrke som tåler hverdagen til et tregulv på en god måte. Til sist blir gulvet behandlet med et elastisk lakk som gir overflaten svært god motstand mot mikroriper, samtidig som det gjør at overflaten føles mer naturlig og varm.  Behandlingen gir også et helt unikt design, komfort/trefølelse og et enkelt vedlikehold.

Gulvet har en V-fas i langskjøter og kortskjøter. Gulvet har impregnerte vannresistente skjøter, som gjør at gulvet har bedre motstand mot vannsøl enn vanlig parkettgulv.

Gulvet har en børstet overflate, noe som gir en naturlig struktur i overflaten. Børstingen gir også gulvet en  lun og naturlig treoverflate som er god å gå på.

Under toppsjiktet av den herdete eiken, finner vi et midtsjikt i HDF som gjør gulvet veldig motstandsdyktig overfor støt og slagskader. Produsenten bruker en Q8 HDF kjerne som er svært stabil og tilpasset et nordisk klima.

Bunnsjiktet består av et stabiliserende tresjikt i gran.

Dette gulvet monteres flytende med en enkel Unilin klikk. Gulvet kan også monteres på gulvvarme.

Ved å kjøpe dette gulvet, velger du et grønt og bærekraftig alternativ. North wood herdet tregulv er 100% resirkulertbart. I tillegg er det svært stort fokus på miljø i produksjonen. Alt kapp og svinn i produksjonen gjenvinnes og mer enn 50% av energibehovet til fabrikken kommer fra solcelle energi på fabrikkens tak. Produksjon av herdet tregulv med 0,6 mm toppsjikt gir ca 5-6 ganger mer gulv enn ved produksjon av ordinært parkettgulv. Det er stor råvaremangel av eik i verden og ved å kjøpe herdet tregulv forbruker du mindre eik pr kvm. I tillegg vil gulvet vare lenger enn et ordninært parkettgulv.

Gulvet kan monteres på gulvvarme.

Gulvet har 20 års slitasjegaranti fra produsent.

Dette gulvet har også tilhørende fotlister, overgangslister og trappeneser i samme utførelse som gulvet. Dette gjør at man vil få svært fine avslutninger ved montering av gulvet.

Produkter spesifikasjoner
Type Herdet tregulv
Tykkelse 11 mm
Bredde 270 mm
Lengde 2370 mm
Tresort Eik
Fargekategori Lys med brune undertoner
Overflatebehandling UV-Booster teknologi
Finnish Børstet
Sortering Selected