1-stav Eik Mitchell, Moland Super Eik

Børstet og hvitmattlakket
Tykkelse
10 mm
Bredde
233 mm
Lengde
2050 mm
Slitesjikt:
0,6 mm
Overflate/fdv:
Børstet og hvitmattlakket, Titanium supermatt
Sortering:
Natur
m 2 per pakke:
2,39
Montering
5G klikk
kvadratmeterpris:
699,00
Gulvprøve - Liten - kr 30,-
Gulvprøve - Stor - kr 399,-
Beregningskalkulator
Skriv inn nøyaktig oppmålt m² du trenger i feltet. Kalkulatoren legger på 5 % ekstra til kapp/svinn, og regner antall pakker du trenger.
m2= pakker
Ønsker du et slitasjesterkt gulv med brede plankebord, så kan dette være gulvet for deg. Gulvet har en lys farge med brune og beige undertoner, som passer til alle stilarter og farger.
Varenummer: 10401264mo
Leveringstid: 2-14 dager
kr 699 pr m²

1-stav Eik Micthell, børstet og hvitmattlakket er et ekslusivt tregulv med brede plankebord. Plankebordene er hele 233 mm brede.

Gulvet har et rolig fargespill og lite kvist.

Tregulvet har hvitmattlakket overflate som gir en lys farge med beige og brune undertoner. En lys og naturlig farge som passer til alle stilarter og farger.

Gulvet har en ekte treoverflate som er behandlet med 8 lag med supermatt titaniumlakk, som ikke er synlig. Dette gir gulvet slitestyrken til et solid laminatgulv i sliteklassen AC6- 23/33. Det betyr at gulvet kan brukes i offentlige lokaler med mye slitasje. Gulvet har en livstidsgaranti mot gjennomslitning i private hjem. I tillegg gir lakken en veldig sterk motstand mot vannsøl. Gulvet har en vannavvisende effekt i opptil 12 timer. Dette er grunnen til at gulvet får navnet Super Eik fra leverandøren Moland Byggevarer i Danmark.

Gulvet har en V-fas i langskjøter og kortskjøter. V-fas i gulvet er behandlet med anti bakteriel behandling og på denne måten unngår man at det samler seg bakterier i gulvet.

Gulvet har en børstet overflate, noe som gir et forsterket treuttrykk i gulvet og en lun overflate.Dette gulvet har en meget lun og behagelig treoverflate, som ingen laminatgulv eller vinylgulv kan utkonkurrere.

Under toppsjiktet av det ultrasterke treet, finner vi et midtsjikt i HDF som gjør gulvet veldig motstandsdyktig overfor støt og slagskader. Dette gulvet egner seg derfor i alle rom, også på kjøkken. HDF kjernen inneholder ikke formaldehyd og oppfyller derfor de strenge krav i M1EU.

Bunnsjiktet består av en trefiner som har stabiliserende effekt.

Dette gulvet monteres flytende med en enkel 5G klikk. Gulvet kan også monteres på gulvvarme.

Ved å kjøpe et gulv med tynnere toppsjikt, vil man bidra til bærekraftighet. Spesielt når dette gulvet har livstidsgaranti mot gjennomslitning.

Produkter spesifikasjoner
Type Herdet tregulv
Tykkelse 10 mm
Bredde 233 mm
Lengde 2050 mm
Tresort Eik
Fargekategori Lys med brune undertoner
Overflatebehandling Hvitmattlakket
Finnish Børstet
Sortering Naturlig fargespill og lite kvist