1-stav Eik Senja Hardwood, børstet og hvitmattlakket

Børstet og hvitmattlakket
Tykkelse
11 mm
Bredde
270 mm
Lengde
2200 mm
Overflate/fdv:
Hvitmattlakket
Sortering:
Natur
m 2 per pakke:
2,37
Montering
Masterclick plus
kvadratmeterpris:
799,00
Gulvprøve - Liten - kr 30,-
Gulvprøve - Stor - kr 399,-
Beregningskalkulator
Skriv inn nøyaktig oppmålt m² du trenger i feltet. Kalkulatoren legger på 5 % ekstra til kapp/svinn, og regner antall pakker du trenger.
m2= pakker
Hvis du ønsker et solid tregulv med en slitasjesterk overflate, så kan 1-stav Eik Senja Hardwood være gulvet for deg. Gulvet har også svært brede plankebord og en børstet overflate, noe som gir gulvet et svært eksklusivt uttrykk. En solid og eksklusivt gulv!

Se Fraktpriser
Varenummer: 501769
Leveringstid: 2-14 dager
kr 799 pr m²

1-stav Eik Senja Hardwood, børstet og hvitmattlakket er et tregulv med svært brede plankebord. Plankebordene er hele 270 mm brede, noe som gjør at gulvet får et eksklusivt og robust utseende.

Gulvet har et rolig fargespill og lite kvist.

Tregulvet har en hvitmattlakket overflate med en gråhvit farge. Dette er en farge som gir et lyst og moderne innemiljø. Rommene oppleves større med en slik farge.

Gulvet har en børstet overflate, noe som gir et forsterket treuttrykk i gulvet og en lun overflate.Dette gulvet har en meget lun og behagelig treoverflate, som ingen laminatgulv eller vinylgulv kan utkonkurrere.

Gulvet har en ekte treoverflate som er behandlet med 7 lag med lakk. Toppsjiktet i eik har blitt sammensmeltet og forsterket med et trepulver bestående av mineralkomponenter, fibre og naturlige substanser. Lindura Surface Technology gir særdeles høy slitasjestyrke mot trykkbelastninger. Høye heler, fotballsko og fallende gjenstander gir vesentlig mindre skader på dette gulvet enn tradisjonell parkett.Dette er et solid tregulv som tåler mye slitasje og som er meget robust.

Gulvet har en V-fas i langskjøter og kortskjøter.

Under toppsjiktet av det ultrasterke treet, finner vi et midtsjikt i en stabiliserende HDF som også gjør gulvet veldig motstandsdyktig overfor støt og slagskader.

Bunnsjiktet består av en trefiner som har stabiliserende effekt.

Dette gulvet monteres flytende med en enkel Loc Easy klikk. Gulvet kan monteres på gulvvarme.

Ved å kjøpe et gulv med tynnere toppsjikt, vil man bidra til bærekraftighet. 1-stav Eik Senja Hardwood er et naturlig produkt hvor forbruket av edelt trevirke er minimalisert for en bærekraftig prosess.

 Saga Hardwood kan ikke slipes på grunn av det ekstremt harde toppsjiktet. Gulvet har 20 års garanti mot gjennomslitasje.

Produkter spesifikasjoner
Type Herdet tregulv
Tykkelse 11 mm
Bredde 270 mm
Lengde 2200 mm
Tresort Eik
Fargekategori Lys
Overflatebehandling Hvitmattlakket
Finnish Børstet
Sortering Naturlig fargespill og lite kvist