1-stav Eik Yme North Wood

Børstet og Gråmattlakket
Tykkelse
11 mm
Bredde
270 mm
Lengde
2370 mm
Slitesjikt:
0,6 mm
Overflate/fdv:
Børstet og grå mattlakket
Sortering:
Rustikk
m 2 per pakke:
1,92
Montering
Unilin Klikk
kvadratmeterpris:
889,00
Prøve - Liten - kr 30,-
Prøve - Stor - kr 399,-
Beregningskalkulator
Skriv inn nøyaktig oppmålt m² du trenger i feltet. Kalkulatoren legger på 5 % ekstra til kapp/svinn, og regner antall pakker du trenger.
m2= pakker
Et vakker tregulv med svært brede plankebord og noe kvist. Gulvet er veldig slitasjesterkt og har god motstand mot riper. Den grå fargen gjør rommene lune og tilfører eleganse til hjemmet.

Se Fraktpriser
Varenummer: 302742
Leveringstid: 2-14 dager
kr 889 pr m²

1-stav Eik Yme, børstet og mattlakket er et herdet tregulv med en grå farge. Fargen tilfører eleganse til hjemmet og gjør rommene lunere.

Gulvet har naturlig fargespill og kvist. Det er tillatt med sparkelreperasjoner i denne rustikke sorteringen.

Plankebordene har svært flotte dimensjoner med hele 270 mm brede og 2370 mm lange plankebord. Dette gir et veldig eksklustivt utseende i gulvet.

Eik i toppsjiktet er herdet med en UV-booster teknologi. Gulvet lakkeres deretter med 8 lag med UV lakk for økt styrke. Gulvet er 55% hardere enn tradisjonell eikeparkett og har en slitestyrke som tåler hverdagen til et tregulv på en god måte. Til sist blir gulvet behandlet med et elastisk lakk som gir overflaten svært god motstand mot mikroriper, samtidig som det gjør at overflaten føles mer naturlig og varm.  Behandlingen gir også et helt unikt design, komfort/trefølelse og et enkelt vedlikehold.

Gulvet har en V-fas i langskjøter og kortskjøter. Gulvet har impregnerte vannresistente skjøter, som gjør at gulvet har bedre motstand mot vannsøl enn vanlig parkettgulv.

Gulvet har en børstet overflate, noe som gir en naturlig struktur i overflaten. Børstingen gir også gulvet en  lun og naturlig treoverflate som er god å gå på.

Under toppsjiktet av den herdete eiken, finner vi et midtsjikt i HDF som gjør gulvet veldig motstandsdyktig overfor støt og slagskader. Produsenten bruker en Q8 HDF kjerne som er svært stabil og tilpasset et nordisk klima.

Bunnsjiktet består av et stabiliserende tresjikt i gran.

Dette gulvet monteres flytende med en enkel Unilin klikk. Gulvet kan også monteres på gulvvarme.

Ved å kjøpe dette gulvet, velger du et grønt og bærekraftig alternativ. North wood herdet tregulv er 100% resirkulertbart. I tillegg er det svært stort fokus på miljø i produksjonen. Alt kapp og svinn i produksjonen gjenvinnes og mer enn 50% av energibehovet til fabrikken kommer fra solcelle energi på fabrikkens tak. Produksjon av herdet tregulv med 0,6 mm toppsjikt gir ca 5-6 ganger mer gulv enn ved produksjon av ordinært parkettgulv. Det er stor råvaremangel av eik i verden og ved å kjøpe herdet tregulv forbruker du mindre eik pr kvm. I tillegg vil gulvet vare lenger enn et ordninært parkettgulv.

Gulvet kan monteres på gulvvarme.

Gulvet har 20 års slitasjegaranti fra produsent.

Dette gulvet har også tilhørende fotlister, overgangslister og trappeneser i samme utførelse som gulvet. Dette gjør at man vil få svært fine avslutninger ved montering av gulvet.

Produkter spesifikasjoner
Type Herdet tregulv
Tykkelse 11 mm
Bredde 270 mm
Lengde 2370 mm
Tresort Eik
Fargekategori Grå
Overflatebehandling UV-Booster teknologi
Finnish Børstet
Sortering Country/rustikk
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også