Dana Parkettlim Hybrid 269

1 stk
Varenummer: P695
kr 1499

Dana parkettlim Hybrid 269 er en elastisk og hurtigherdende parkettlim til helliming av fiskebenparkett til undergulv.

Det kan brukes til helliming av fiskebenparkett til undergulv av tre, betong, stål og aluminium. Denne lim kan i mange tilfeller bruker på konstruksjoner hvor det relative fuktinnhold er opp til 85% RF.

Lim inneholder ikke vann, isocyanater eller oppløsningsmidler. Limen er inneklimamerket EC1 i.h.t Emicode.

Et spann inneholder 10 kg lim og det holder til ca 10-12 kvm.

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Parkett Fiskeben Eik Skagen med klikksystem

Et moderne og lyst fiskebensgulv med en svært populær farge. Et nydelig gulv som vil løfte hjemmet ditt til et nytt nivå! Gulvet passer til både herskapelige, moderne og klassiske hjem.

Se Fraktpriser
kr 729 pr m²

Parkett Fiskeben Eik Brekkestø

Et klassisk og herskapelig fiskebensgulv uten kvist. Gulvet har en lys og delikat farge med varme undertoner, som er moderne og samtidig helt tidløs. Et helt unikt fiskebensgulv som vil bli et smykke i ditt hjem.

Se Fraktpriser
kr 999 pr m²

Parkett Fiskeben Eik Risør

Fiskebensgulv med en ubehandlet eikefarge. Gulvet har en lun og naturlig farge, samt kvist og fargespill. En vakkert fiskebeinsparkett som passer til alle stilarter og farger.

Se Fraktpriser
kr 659 pr m²

Parkett Fiskeben Eik Skagerak

Et klassisk fiskebengulv med oljet overflate. Gulvet har en mellombrun farge som passer til alle stilarter og farger. Dette fiskebensgulvet er tilnærmet kvistfritt og har en fin treoverflate. Hvis du ønsker et eikebrunt fiskebensgulv uten kvist, så er dette gulvet et godt alternativ for deg!

Se Fraktpriser
kr 999 pr m²