Et vakkert fiskebensgulv fra Parkett.no

Fiskebenparkett hos kunde

Parkett.no solgte fiskeben Eik Brekkesto hvitoljet til en kunde i Bergen og vi fikk god kontakt med kundens gulvmontør. Han var i kontakt med oss flere ganger underveis i montering for å få litt råd. I tillegg kom han også innom kontoret vårt for å hente litt mer gulvlim og noen ekstra pakker med fiskebeinsparkett, for å kunne sluttføre monteringen. Han fortalte oss at det var veldig kjekt å montere fiskebengulv. Han hadde aldri gjort dette før, men syntes at resultatet ble svært vakkert. Dette var også bakgrunnen for at vi tok kontakt med kunden i etterkant og spurte om vi kunne sende en fotograf for å ta bilder av gulvet.

Fiskebensgulv hos kunde

Vi er veldig takknemlig for at vi fikk lov til å sende fotograf og stylist Per Olav Sølvberg hjem til kunden for å ta bilder av parketten og synes bildene ble veldig fine. Alle bildene i denne artikkelen er fra kundens bolig og vi kan ikke annet enn å gratulere kunden med et fantastisk flott hjem.

Fiskebensparkett hos kunde 1

Fiskeben eik Brekkesto hvitoljet er en fiskebenparkett med en lys farge med varme undertoner. Fargen i gulvet er helt tidløs, og samtidig lyst. Gulvet har tilnærmet ingen kvist og gir et klassisk og herskapelig uttrykk i rommet.

Fiskebenparkett kunde 3

Hvis du har lyst på fiskebenparkett, så ta gjerne kontakt med oss hos Parkett.no for en samtale. Vi kan gi den informasjonen du trenger for å kunne montere et fiskebensgulv i ditt hjem. Ta også gjerne en titt på vårt utvalg av fiskebensparkett. Her kan du blant annet finne Fiskeben eik Brekkesto hvitoljet.

Handlekurv