Gulvprøve Fiskeben Douglasgran

Ekstra lutet og hvitoljet
Tykkelse
14 mm
Bredde
170 mm
Lengde
200 mm
Slitesjikt:
4 mm
Overflate/fdv:
Ekstra lutet og hvitoljet
Sortering:
Natur
Montering
Lim
Varenummer: 901780LP
kr 30

Fiskeben Douglasgran, Ekstra lut og hvitoljet er et fiskebensgulv som gir et klassisk og herskapelig uttrykk i rommet. Fiskebensparkett blir stadig mer populært og gir rommet et elegant og unikt særpreg.

Dette er et meget eksklusivt og delikat fiskebensgulv, og er perfekt for deg som ønsker et naturlig gulv med et helt unikt og karakterisisk uttrykk.

Fiskebensgulvet har en lys farge som gir et lyst og trivelig innemiljø.

Parketten passer spesielt godt i klassiske og moderne hjem.

Stavene i denne fiskebensparketten er 170 mm brede og 770 mm lange.

Stavene blir montert i 90 grader mot hverandre og danner et fiskebensmønster i gulvet som gir en vakkert resultat. Fiskebensmønster er det mest ledende gulvmønster i dag og har sin begynnelse helt tilbake til det romerske riket.

Denne fiskebensparketten har en Ekstra lutet og hvitoljet overflate, noe som gir en svært lun og behagelig overflate. I tillegg får gulvet er skikkelig treuttrykk.

Parkttgulvet har et naturlig fargespill med relativt lite kvist og har et karakteristisk årringespill.

Parkettgulvet har v-fas i langskjøtene.

Dette gulvet hellimes til undergulv med Dana parkettlim Hybrid 269. Hvis du skal hellime fiskebensgulvet til betong, så trenger du i tillegg Fuktsperre 607. Lim og fuktsperre finner du litt lenger ned på siden.

Det anbefales å bruke profesjonell montør.

Dette gulvet kan monteres sammenhengende gjennom alle rom og gir en massiv opplevelse. Det er også mulig å montere fastmontere installasjoner oppå parketten. Dette er et generasjonsgulv hvor man definitivt ikke vil bytte ut gulvet, men heller slipe og fornye det når den tid kommer.

Denne fiskebensparketten kan monteres på gulvvarme.