Gulvprøve Hvitvasket Eik

Beskyttelsesfilm
Tykkelse
8 mm
Bredde
193 mm
Lengde
200 mm
Slitesjikt:
23/32 AC4 mm
Overflate/fdv:
Laminat
Montering
Easy lock
Varenummer: 10100226moLP
Gratis frakt
kr 25

Hvitvasket Eik har en gråbrun farge med hvit struktur. Laminatgulvet gir et delikat og spennende uttrykk i rommet, og har en lun farge som passer til de fleste farger.

Laminatgulvet har en struktur i overflaten, som gjør gulvet mer lunt å gå på og gjør imitasjonen av tre svært naturtro. I tillegg er overflaten veldig matt med lite gjennskinn. Overflaten er usedvanlig robust mot slitasje og selv om gulvet blir utsatt for mye sollys vil ikke gulvet falme.

Gulvet har fas i både lang og kjortskjøter, noe som forsterker plankegulv utseende i gulvet.

Plankebordene er 193 mm brede og 1291 mm lange.

Dette gulvet kan monteres på gulvvarme og den monteres med en enkel easy lock klikkpatent. Her trengs det ingen slagverktøy og den er enkel å montere.

Den vedlikeholdsfrie overflaten har 100% beskyttelse mot flekker.

Gulvet har slitestyrke 23/32 AC4, noe som betyr at denne laminat kan brukes i alle private hjem, uansett hvor hard belastningen er. Gulvet kan også brukes i de fleste offentlige lokaler med normal belastning, slik som kontorer, butikker og venterom. Laminatgulvet er helt vedlikeholdsfritt.

Laminatgulvet er certificert med PEFC, som er et kvalitetsstempel for bæredyktig skogdrift. Det vil si at dette laminatgulvet er produsert med respekt for naturen.