Herdet tregulv 1-stav Valnøtt Sunndalen

Mattlakket
Tykkelse
11 mm
Bredde
205 mm
Lengde
2200 mm
Overflate/fdv:
Mattlakket
Sortering:
Natur
m 2 per pakke:
1,80
Montering
Masterclick plus
kvadratmeterpris:
599,00
Gulvprøve - Liten - kr 30,-
Gulvprøve - Stor - kr 299,-
Beregningskalkulator
Skriv inn nøyaktig oppmålt m² du trenger i feltet. Kalkulatoren legger på 5 % ekstra til kapp/svinn, og regner antall pakker du trenger.
m2= pakker
Varenummer: 8658
Leveringstid: 2-14 dager
kr 599 pr m²

1-stav Valnøtt Sunndalen, mattlakket er et herdet tregulv med en børstet overflate og en mørkebrun farge. Valnøtt er et eklusivt treslag med en svært delikat farge og finnish. Gulvet gir hjemmet karakter og en vakker eleganse.

Parkettgulvet har veldig fin bredde og lengde på plankebordene, noe som gir et eksklusivt utseende.

Dette gulvet har et naturlig fargespill og noe kvist, som gir gulvet er naturlig utseende.

Den mattlakkede overflaten gir god beskyttelse mot flekker og krever ingen vedlikehold. Gulvet er lakkert med 7 lag med lakk.

Dete gulvet er tre ganger så slitesterkt som et vanlig parkettgulv og er et godt valg for dem som ønsker et slitasjesterkt gulv. Hemmeligheten er at toppsjiktet er varmpresset ned på en HDF kjerne i et pulver som består av trepulver og mineralkomponenter.

Resultatet er et svært slitasjesterkt gulv. Sammenlignet med et tradisjonelt parkettgulv er motstandsdyktigheten mot trykkskader opp til 3 ganger bedre. Det betyr at et herdet tregulv vil tåle bedre høye hæler, trykkskader og riper enn et vanlig parkettgulv. Tester viser at en metallkule presset med 40000 newton lager godt synlige bulker på en tradisjonell parkett. Herdet tregulv får ingen merker. Ulike treslag har ulik motstandskraft. Den svenske ingeniøren Johan August Brinell utviklet en metode for å teste hardhet. Jo høyere brinellverdi jo hardere er gulvet. Herdet tregulv har en hardhetsgrad på ca 10 i brinell verdi, mens vanlig eikparkett har en brinellverdi på ca 3,4-3,6.

Dette gulvet er også et godt valg for dem som ønsker å bidra til et mer bærekratig samfunn, da produksjon av herdet tregulv forbruker mindre treverk enn produksjon av tradisjonell parkett.

Parkettgulvet har fas i langskjøtene, noe som gir et fint plankeuttrykk.

Dette gulvet kan monteres på gulvvarme og den monteres med en klikk som er enkel å montere.

Gulvet er produsert i Tyskland av en høykvalitetsprodusent. Produsenten gir 30 års garanti på produktet.

Produkter spesifikasjoner
Type Herdet tregulv
Tykkelse 11 mm
Bredde 205 mm
Lengde 2200 mm
Tresort Valnøtt
Fargekategori Mørk
Overflatebehandling Mattlakket
Finnish Glatt
Sortering Naturlig fargespill og lite kvist