Herdet tregulv- Moland Super Eik

Parkett.no presenterer en serie med herdete tregulv som går under navnet Moland Super Eik.

Moland Super Eik er veldig slitasjesterke gulv med et toppsjikt i eik. Toppsjiktet på gulvene har blitt behandlet med en ultramatt titaniumlakk, noe som gir en ekstrem sterk slitestyrke. Disse tregulvene har slitestyrken til et solid laminatgulv, men har lunheten til et tregulv og en helt ekte treoverflate. Disse gulvene har livstidsgaranti mot gjennomslitning i private hjem og har vannavisende effekt i opptil 12 timer.

Herdet tregulv bidrar til et mer bærekraftig samfunn. Det er stor råvaremangel på blant annet eik og forbruket av eik blir mindre ved å velge herdet tregulv, da det kun brukes 0,6 mm eik i toppsjiktet.

Disse gulvene er også svært formstabile, da gulvet ikke vil ekspandere og krympe i like stor grad som en tradisjonell parkett. Herdet tregulv tåler også svært godt vårt tørre vinterklima og gulvvarme. 

Plankebordene har en en kjerne i kompakt HDF og et bunnsjikt av tre. Selve monteringen gjøres med en svært enkelt klikkpatent.

Ønsker du et slitesterkt og formstabilt kvalitetsgulv, så kan Moland Super Eik være noe for deg.

Sorter etter
Vis per side
Filtrer etter egenskaper

1-stav Eik Derwant Desert, Moland Super Eik

Hvis du ønsker et 1-stav tregulv med grå fargetoner og et slitesterkt gulv med god vannmotstand, da er dette gulvet er godt alternativ for deg.

Se Fraktpriser
kr 879 kr 779 pr m²

1-stav Eik Derwant Natural, Moland Super Eik

Hvis du ønsker et meget slitesterkt tregulv med god vannmotstand, så er dette gulvet noe for deg. Gulvet har en mellombrun eikefarge og et naturlig fargespill og noe kvist.

Se Fraktpriser
kr 879 kr 779 pr m²

Fiskeben Eik Brisbane, Moland Super Eik med klikksystem

Hvis du ønsker et fiskebengulv som kan monteres flytende med klikk, så kan dette gulvet være noe for deg. I tillegg har gulvet en veldig slitasjesterk overflate og en veldig fin farge. Et gulv full av gode kvaliteter!

Se Fraktpriser
kr 1089 pr m²