Herdet tregulv- Moland Super Eik

Parkett.no presenterer en serie med herdete tregulv som går under navnet Moland Super Eik.

Moland Super Eik er veldig slitasjesterke gulv med et toppsjikt i eik. Toppsjiktet på gulvene har blitt behandlet med en ultramatt titaniumlakk, noe som gir en ekstrem sterk slitestyrke. Disse tregulvene har slitestyrken til et solid laminatgulv, men har lunheten til et tregulv og en helt ekte treoverflate. Disse gulvene har livstidsgaranti mot gjennomslitning i private hjem og har vannavisende effekt i opptil 12 timer.

Herdet tregulv bidrar til et mer bærekraftig samfunn. Det er stor råvaremangel på blant annet eik og forbruket av eik blir mindre ved å velge herdet tregulv, da det kun brukes 0,6 mm eik i toppsjiktet.

Disse gulvene er også svært formstabile, da gulvet ikke vil ekspandere og krympe i like stor grad som en tradisjonell parkett. Herdet tregulv tåler også svært godt vårt tørre vinterklima og gulvvarme. 

Plankebordene har en en kjerne i kompakt HDF og et bunnsjikt av tre. Selve monteringen gjøres med en svært enkelt klikkpatent.

Ønsker du et slitesterkt og formstabilt kvalitetsgulv, så kan Moland Super Eik være noe for deg.

Sorter etter
Vis per side

1-stav Eik Mitchell, Hvitmattlakket, Moland Super Eik

Et svært slitesterkt gulv med god vannmotstand. Ønsker du et slitasjesterkt gulv med brede plankebord, så kan dette være gulvet for deg. Gulvet har en lys farge med brune og beige undertoner, som passer til alle stilarter og farger.

Se Fraktpriser
kr 899 pr m²

1-stav Eik Mitchell, Mattlakket, Moland Super Eik

Et slitesterk tregulv med svært god vannmotstand. Et nydelig gulv med brede plankebord og svært lite kvist. Gulvet har en helt tidløs mellombrun farge som passer til alle farger. Et tregulv som kommer i svært god kvalitet!


Se Fraktpriser
kr 899 pr m²

1-stav Eik Coopers, Mattlakket, Moland Super Eik

Tregulv med ekstra brede plankebord og lite kvist. Ønsker du et ekstra slitasjesterkt gulv som tåler mye og et ordentlig tregulv, så kan dette gulvet være noe for deg!

Se Fraktpriser
kr 879 kr 779 pr m²