Herdet tregulv- North Wood

Parkett.no presenterer herdete tregulv i svært god kvalitet fra North wood.

Dette er solide, slitasjesterke, miljøvennlige og bærekraftige tregulv som er desinget for å imøtekomme de nordiske trendene. Det har også blitt lagt stor vekt på komfort/trefølelse, enkelt vedlikehold og slitestyrke som tåler hverdagen til et tregulv.

Gulvene har et bunnsjikt i gran, et mellomsjikt i en høykvalitets HDF og et toppsjikt med 0,6 mm europeisk eik.

Eik i toppsjiktet er herdet med en UV booster teknologi. Gulvene lakkeres deretter med 8 lag med UV lakk for økt styrke. Til sist brukes det en elastisk lakk som gir gulvene en ektefølt og lun ultramatt treoverflate. Den elastiske topplakken gjør også gulvet svært motstandsdyktig mot overfladiske riper. North Wood gulvene er 55% hardere enn vanlig parkett. Gulvene har også impregnerte vannresistende skjøter, slik at gulvene har bedre motstand mot vann.

Gjennom herding med UV booster-teknologi og deretter behandling med et elastisk lakkprogram har gulvet fått en overflate med forbedrede egenskaper mot mikroriper, i tillegg til at gulvet føles mer naturlig, varmt og lunt. Teknologien gjør det også mulig å børste gulvet dypere for å hente frem mer naturlig struktur i overflaten. North Wood herdet tregulv er i så måte et alternativ som ligger nærmere parkett enn andre herdete tregulv som er laget med pulverteknologi.

North wood har en Q8 HDF kjerne som er tilpasset nordisk klima og som er svært formstabil.Dette er en kvalitets HDF.

Ved å kjøpe North Wood Herdet tregulv, velger du et grønt og bærekraftig alternativ. North wood herdet tregulv er 100% resirkulerbart. I tillegg er det svært stort fokus på miljø i produksjonen. Alt kapp og svinn i produksjonen gjenvinnes og mer enn 50% av energibehovet til fabrikken kommer fra solcelle energi på fabrikkens tak. Produksjon av herdet tregulv med 0,6 mm toppsjikt gir ca 5-6 ganger mer gulv enn ved produksjon av ordinært parkettgulv. Det er stor råvaremangel av eik i verden og ved å kjøpe herdet tregulv forbruker du mindre eik pr kvm. I tillegg vil gulvet vare lenger enn et ordinært parkettgulv.

Gulvene monteres flytende med en solid unilin klikk.

Gulvene har 20 års slitasjegaranti fra produsent.

Alle gulvene har tilhørende fotlister, trappenser og overgangslister i samme farge og utførelse.

Sorter etter
Vis per side

1-stav Eik Frøya North Wood

Hvis du ønsker et lyst gulv med brede plankebord og lite kvist, som er svært slitasjesterkt og samtidig har lunheten til et tregulv, så kan dette gulvet være et godt alternativ for deg.

Se Fraktpriser
kr 889 pr m²

1-stav Eik Embla North Wood

Ønsker du et slitasjesterk gulv med brede plankebord og med en moderne lys farge, da kan 1-stav Eik Embla være et alternativ for deg. Gulvet har en lun overflate med kvist og fargespill.

Se Fraktpriser
kr 889 pr m²

Fiskeben Eik Siv North Wood med klikksystem

Et lyst fiskebensgulv med sandaktige/beige undertoner. Monteres enkelt med klikk! Et elegant mønstergulv som løfter hjemmet til nye høyder.

Se Fraktpriser
kr 939 pr m²