Velkommen
Filters
Søk

Parkett

Vi har et bredt utvalg parkettgulv i god kvalitet til en billig pris. Vi handler gulv direkte fra kjente europeiske produsenter og leverandører og unngår fordyrende mellomledd. Fordi vi er en nettbutikk har vi også lave faste kostnader slik at vi kan tilby deg svært rimelige priser. Husk også å sjekke våre kampanjepriser for ekstra gode tilbud!

Hos oss finner du både lys parkett og mørk parkett, i tillegg til gulv i forskjellige tretyper som eik og ask. En av våre absolutte bestselgere er 1-stav Eik Grey, som er et gråhvitt gulv med kvist og fargespill. Du finner også dette flotte gulvet med lengre plankebord (1-stav Eik Grey Small) og brede plankebord (1-stav Eik Grey XL).

Vi har hatt mange fornøyde kunder siden vår oppstart i 2013, og her kan du lese noen av deres gode erfaringer. Vi tilbyr frakt rett hjem til deg, og vi har kort leveringstid til hele landet på de fleste av våre gulv. Du er også velkommen til å hente selv på vårt lager på Vinterbro utenfor Oslo.

Du bestiller trygt og enkelt på nett, og har du noen spørsmål kan du alltid ta kontakt med oss. Vi har stor kompetanse på gulv og ønsker alltid å være til hjelp. Velkommen til en av Norges beste nettbutikker på parkett og gulv!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side