Parkett Fiskeben Douglasgran

Ekstra lut og hvitoljet
Tykkelse
14 mm
Bredde
170 mm
Lengde
770 mm
Slitesjikt:
4 mm
Overflate/fdv:
Ekstra lutet og hvitoljet
Sortering:
Classic
m 2 per pakke:
1,04
Montering
Lim
kvadratmeterpris:
1399,00
Prøve - Liten - kr 30,-
Beregningskalkulator
Skriv inn nøyaktig oppmålt m² du trenger i feltet. Kalkulatoren legger på 5 % ekstra til kapp/svinn, og regner antall pakker du trenger.
m2= pakker
Et meget ekslusivt og elegant fiskebensgulv i Douglasgran. Fiskebensgulvet har en lun og behagelig overflate, og et svært naturlig utseende. Douglagran gir også fiskebensgulvet er helt karakteristisk utseende med sitt vakre årringespill.

Se Fraktpriser
Varenummer: 901780
Leveringstid: 3-4 uker
kr 1399 pr m²

Fiskeben Douglasgran, Ekstra lut og hvitoljet er et fiskebensgulv som gir et klassisk og herskapelig uttrykk i rommet. Fiskebensparkett blir stadig mer populært og gir rommet et elegant og unikt særpreg.

Dette er et meget eksklusivt og delikat fiskebensgulv, og er perfekt for deg som ønsker et naturlig gulv med et helt unikt og karakterisisk uttrykk.

Fiskebensgulvet har en lys farge som gir et lyst og trivelig innemiljø.

Parketten passer spesielt godt i klassiske og moderne hjem.

Stavene i denne fiskebensparketten er 170 mm brede og 770 mm lange.

Stavene blir montert i 90 grader mot hverandre og danner et fiskebensmønster i gulvet som gir en vakkert resultat. Fiskebensmønster er det mest ledende gulvmønster i dag og har sin begynnelse helt tilbake til det romerske riket.

Denne fiskebensparketten har en Ekstra lutet og hvitoljet overflate, noe som gir en svært lun og behagelig overflate. I tillegg får gulvet er skikkelig treuttrykk.

Parkttgulvet har et naturlig fargespill med relativt lite kvist og har et karakteristisk årringespill.

Parkettgulvet har v-fas i langskjøtene og kortskjøtene.

Dette gulvet hellimes til undergulv med Dana parkettlim Hybrid 269. Hvis du skal hellime fiskebensgulvet til betong, så trenger du i tillegg Fuktsperre 607. Lim og fuktsperre finner du litt lenger ned på siden.

Det anbefales å bruke profesjonell montør.

Når man hellimer fiskebensgulvet til et fast undergulv, kan gulvet monteres sammenhengende gjennom alle rom. Det gir et veldig fint sluttresultat. Ved helliming av et fiskebensgulv vil det også være mulig å montere fastmontere installasjoner oppå parketten, slik som kjøkken, kjøkkenøy, trapp, fastmonterte garderobeskap etc. 

Hvis det ikke er mulig å hellime gulvet til et fast undergulv på grunn av varmefolie, kan man montere 9 mm kilfalsplate eller 16 mm sponplate til gulv oppå varmefolien og deretter hellime parketten på disse platene. Hvis man hellimer fiskebensgulvet til slike plater, kan ikke gulvet monteres sammenhengende gjennom flere rom og det vil ikke være mulig å sette fastmonterte installasjoner oppå gulvet.

Dette er et generasjonsgulv hvor man definitivt ikke vil bytte ut gulvet, men heller slipe og fornye det når den tid kommer.

Denne fiskebensparketten kan monteres på gulvvarme.

Douglasgran kan utvikle små risser/sprekker på vinterstid på grunn av treets egenskaper. Dette vil forsvinne i sommerhalvåret, når luftfuktigheten er høyere.

Gulvet blir produsert i Sverige og produsenten gir 30 års garanti.

Produkter spesifikasjoner
Type Fiskebenparkett
Tykkelse 14 mm
Bredde 170 mm
Lengde 770 mm
Tresort Douglasgran
Fargekategori Lys
Overflatebehandling Hvitvokset
Finnish Naturlig
Sortering Classic