Parkett Oslo

Skrevet av Jon-Inge Heldal.

Parkett.no er en ren nettbutikk. Vårt lager befinner seg i Inustriveien Oslo Nord, slik at alle som bor i Oslo-regionen enkelt kan hente parkett selv eller få gulv levert raskt hjem til gateadresse.

Fordi vi er en ren nettbutikk har vi ingen lokale showroom i Oslo. Grunnen er at vi ønsker å ha så lave kostnader som overhodet mulig, slik at vi kan tilby deg parkettgulv til svært lave priser. Hos oss kjøper du en god parkett til en svært god pris.

Vi liker å kalle oss selv for folkets parkettforhandler, da vi kun satser mot privatmarkedet og gir deg som privatkunde våre aller beste priser. Parkett.no har et ønske om å selge parkett så rimelig som overhodet mulig og derfor må vi holde kostnadene så lave som mulig.

Vi er opptatt av å gi en riktig forventing til produktet og skriver derfor om parketten på en mest mulig beskrivende måte i vår nettbutikk. Hos oss finner du et stort utvalg gulv i flere forskjellige tretyper og fargenyanser, blant annet eikeparkettlys parkett og mørk parkett. Her finner du en oversikt over våre 1-stav parkett, 3-stav parkett, og parkett med ekstra brede plankebord

Når du finner et gulv som du synes passer perfekt til akkurat deg og ditt hjem så bestiller du enkelt vareprøver i vår nettbutikk og får disse tilsendt hjem med posten. Siden vi er en ren faghandel har vi god kjennskap til våre produkter og mye kunnskap om gulv. Vi er alltid tilgjengelig på telefon, e-post og chat alle hverdager fra 08.00-16.00.

Når du skal bestille kan du velge om du ønsker å enten få gulvene levert hjem til deg, eller hente selv på vårt lager i Oslo.

Lageret ligger i Industriveien Oslo Nord, slik at alle kunder som befinner seg i Oslo-regionen har mulighet til å hente selv.

Når du har gjennomført bestillingen, vil vi ta kontakt med deg for å avtale eksakt dag og sted for henting på lager. 

Hvis du heller ønsker å få varene levert hjem til gateadresse gjør lagerets sentrale plassering at du får en rask og enkel hjemlevering.

Velkommen til et godt kjøp hos Parkett.no!

Legg igjen din kommentar