Kategorier

Parkett.no presenterer to nye produkter

onsdag 17. februar 2021

Parkett.no har fått to nye produkter inn i sitt sortiment. Det er to produkter vi håper skal være interessante for mange av våre kunder og som utfyller vårt eksisterende sortiment.

 

1-stav Eik Norsjø, børstet og mattlakket

Dette gulvet har en mellombrun eikefarge som er helt tidløs.Parkettgulvet har en børstet overflate, noe som gir et veldig fint treuttrykk i gulvet. Den mattlakkede overflaten er helt vedlikeholdsfri og har lite gjennskinn. Parketten har også en veldig robust og sterk overflate. Gulvet har et rolig fargespill og relativt lite kvist.  Dette er en veldig flott parkett for dem som ønsker et tidløst og naturlig eikegulv med et flott treutseende.

 

1-stav Eik Silver XXL, børstet og hvitmattlakket

Dette er et parkettgulv med brede plankebord og lite kvist. Parketten har en delikat grå farge som tilfører hjemmet eleganse og lunhet. Parketten har en nøytral farge som gir mange fargemuligheter inteiørmessig. Et elegant og ekslusivt parkettgulv med et rolig uttrykk. Det børstete overflaten fremhever trestrukturen i gulvet og gjør gulvet med robust. Overflaten sikrer et vedlikeholdsfritt gulv og har en matt finnish.