Chevron parkett

Chevron er et spennende mønstergulv og populariteten er økende. Parkett.no er derfor glade for å kunne tilby våre kunder et fint utvalg av Chevronparkett.

Chevron kan sees på som en variant av fiskeben og er et fiskebeninspirert mønster, der hver stav er skråskjært. Stavene i et chevrongulv er kappet i 45 graders vinkel og alle stavene har samme størrelse. Stavene i en chevronparkett monteres mot hverandre, slik at de går sammen og skaper en perfekt spiss. Det skapes et sikksakk- mønster og det blir en rett linje der endene møtes som skaper en vakker eleganse.  

Chevron skaper klare retninger i rommet og er vakkert i både brede, store, smale og små dimensjoner.

Chevronparkett gir hjemmet ditt eleganse og er et helt tidløst valg.

 

Sorter etter
Vis per side

Parkett Chevron Eik Oxford, børstet og hvitmattlakket

Dette er et vakkert Chevron gulv med en meget populær farge. Den børstede og hvitmattlakkede overflaten er helt vedlikeholdsfri. Chevron parkett gir et elegant uttrykk i hjemmet med sine rene linjer. Et mønstergulv som løfter hjemmet ditt til nye nivåer!

Se Fraktpriser
kr 769 pr m²

Parkett Chevron Eik Durham, hvitoljet

Et vakkert og elegant mønstergulv i Chevron mønster. Et smykke av et gulv som gir rene linjer i gulvet. Chrevron Durham har en hvitoljet overflate med en lys og tidløs farge.

Se Fraktpriser
kr 769 pr m²

Parkett Chevron Eik Winchester, børstet og mattlakket

Et vakkert mønstergulv med en helt tidløs mellombrun farge. Den børstede og mattlakkede overflaten er helt vedlikeholdsfri. Chrevron parkett gir et elegant utseende med sine rene linjer. En mønsterparkett som er et smykke i ditt hjem!

Se Fraktpriser
kr 769 pr m²