Douglasgran med brede plankebord og tykt slitesjikt

Vi er veldig stolte av vårt Douglasgrangulv. Douglasgran Vestland er et naturlig og eksklusivt parkettgulv med en helt unik overflate.
1-stav Douglasgran Vestland Parkett

Douglasgran Vestland er et produkt i Parkett.no sitt sortiment som vi er svært stolte av. Det er et naturlig og eksklusivt parkettgulv med en helt unik overflate. Parketten monteres enkelt med en klikkpatent, noe som gjør monteringen veldig enkel.

Douglasgran er for kunder som ønsker et naturlig utseende i gulvet og som liker et treslag som er lunt og behagelig å gå på. De som velger Douglasgran til sitt hjem er ikke redde for hakk og riper i treverket, men synes dette er helt naturlig og at det gir en fin patina i gulvet.

Douglasgran Vestland i et kontor på Bryggen i Bergen.

Douglasgran er et veldig naturlig og elegant treslag med mye karakter og uttrykk. Overflaten er veldig lun og komfortabel å gå på. Her bringer man virkelig naturen inn i stuen og får et unikt parkettgulv som alle vil legge merke til. Douglasgran blir sett på som et ekslusivt treslag og gir hjemmet et nordisk uttrykk. Det er spesielt årringespillet som er veldig vakkert i Douglasgran. Det er et tydelig og levende årringespill, som gjør gulvet til et smykke i et hjem.

Douglasgran Vestland montert i et norsk hjem med et vakkert årringespill.

Dette parkettgulvet har svært brede plankebord på hele 260 mm og plankebordene er 2,4 meter lange. Gulvet har også 5 mm slitesjikt, noe som gjør at parkettgulvet kan slipes mange ganger. Douglasgran er et mykt treslag og det er lett å få hakk og riper. Det er derfor en fordel å kunne slipe gulvet mange ganger. Når gulvet er brukt i mange år og gulvet har fått et vintage uttrykk, kan man eventuelt velge å slipe gulvet og få en helt ny overflate. Da vil alle riper og hakk være borte og man begynner helt på nytt.

Douglasgranen som blir brukt i produksjonen av dette gulvet kommer fra Tyskland. I Tyskland vokser det store Douglasgrantrær som kan benyttes til blant annet produksjon av tregulv. Alle trærne er helt unike fra naturen og plankebord fra disse trestammene kan du altså montere i ditt hjem. Å velge Douglasgrangulv er å bringe naturen inn i stuen!

Douglasgran stokker som brukes i produksjon av gulv.
Douglasgran Vestland innbyr til et avslappet og behagelig innemiljø.

Les mer om vårt nye Douglasgran parkettgulv her

Handlekurv