Erfaring med Parkett.no

Parkett.no har solgt parkett til privatmarkedet siden 2013 og har mange fornøyde kunder.

Nedenfor har vi lagt ut noen hyggelige tilbakemeldinger fra noen av våre kunder:

F Våge, 5160 Laksevåg- Kjøpte 1-stav Eik Toke Ekstra Bred, børstet og hvitoljet

«Utrolig bra service hos Parkett.no fra A til Å. Først meget god runde med visning på Midtun, informasjon om parkett, behandling og kampanjer. Fikk med en prøve for å se hvordan den tok seg ut hjemme hos meg med tanke på lyssetting og i forhold til møblene jeg har. Deretter ble jeg fulgt opp ved bestilling og levering i ekspressfart. Lett tilgjengelighet på telefon. Fikk også levert tilbake pakken jeg hadde til overs uten problemer. Hyggelige ansatte på Midtun – anbefales på det sterkeste!»

O Strande, 5221 Nesttun- Kjøpte 1-stav Eik Grefstadvika, Ekstra bred, børstet og hvitmattlakket.

«Vi handlet gulv fra Parkett.no og er kjempefornøyd med resultatet! De ansatte er svært hyggelige, gulvet ble levert som avtalt og det var lett å legge. De tilbyr også chat-løsning på siden, hvor man får svar på alle spørsmål man måtte ha underveis 🙂 Anbefaler Parkett.no videre, og hadde definitivt handlet der igjen.» 

Ludvigsen Bygg, 5143 Fyllingsdalen- Kjøpte 1-stav Eik Hasseltangen, røkt, børstet og hvitmattlakket.

«Hei! Sender dere bare noen bilder av parketten om dere vil ha til markedsføring =)

Kunden er veldig fornøyd! Takk for samarbeidet så langt.»

A Christensen, 5235 Rådal- Kjøpte 1-stav Eik Grey, børstet og hvitmattlakket.

«Takker for kjempefin service, pålitelig levering og et nydelig gulv.

Er veldig fornøyd!!»

B.M Gaarder, 5217 Hagavik- Kjøpte 1-stav Eik Toke, ekstra bred, børstet og hvitoljet.

«Hei. Vil bare gi tilbakemelding om at vi er superfornøyd med de nye gulvene vi kjøpte hos dere til vår nyoppførte hytte. Sender bilder av eikeparketten i stuen. Furuparketten på soverommene var også veldig fin. Super service og pålitelig handel.»

B O Hammerstad, 5131 Nyborg- Kjøpte 1-stav Eik Toke Ekstra Bred, børstet og hvitoljet.

«Vi har blitt veldig glade i denne parketten. Den har en sjelden kombinasjon av ekslusivt utseende og autentisk følelse. Parketten har et noe røft preg som gjør at den ikke er så følsom for slitasje. Vi sørget for å få parketten behandlet med hardvoks, noe som har gitt den et robust lag med beskyttelse. Voksen går ikke ut over verken følelsen eller utseende. Parketten lar seg lett kombinere med en tradisjonell møblering eller et sobert skandinavisk uttrykk. Vi kunne ikke ha drømt om et bedre resultat.» 

JC. Torvestad, 5542 Karmsund- Kjøpte 1-stav Eik Exclusive XXL hvitoljet.

«Parketten er ekstremt vakker, og jeg vil si enda penere i virkeligheten enn på bildene, fargene er veldig konsistente og det er veldig lite kvist. Den fremstår mye mer kostbar enn hva den egentlig var. Har denne «Hvitoljet XXL»… er veldig fornøyd :)»

M S Leirvaag, 1458 Fjellstrand- Kjøpte 1-stav Eik Nordic hvitoljet.

«Parketten jeg kjøpte er nå lagt og jeg er veldig fornøyd! Snekkerne som la parketten for meg, sa det var svært lett å legge og at den var av god kvalitet. Tenkte det er hyggelig å høre for dere som selger den?.»

K A Vaktskjold, 5153 Bønes- Kjøpte 1-stav Eik Grey, børstet og hvitmattlakket.

«Kjøpte Parkett av Parkett.no i 2014. Ryddig og pålitelig service. Vi opplevde god oppfølging gjennom hele kjøpsprosessen. Gulvet er fortsatt like fint i dag. Vi er veldig fornøyde.»

 Les flere anmeldelser på Google Reviews

Handlekurv