Fiskeben Eik Brisbane, Moland Super Eik med klikksystem

Børstet og hvitmattlakket
Tykkelse
10 mm
Bredde
121 mm
Lengde
593 mm
Slitesjikt:
0,6 mm
Overflate/fdv:
Ultramatt Titaniumlakk
Sortering:
Natur
m 2 per pakke:
0,79
Montering
5G klikk
kvadratmeterpris:
699,00
Gulvprøve - Liten - kr 30,-
Beregningskalkulator
Skriv inn nøyaktig oppmålt m² du trenger i feltet. Kalkulatoren legger på 5 % ekstra til kapp/svinn, og regner antall pakker du trenger.
m2= pakker
Hvis du ønsker et fiskebengulv som kan monteres flytende med klikk, så kan dette gulvet være noe for deg. I tillegg har gulvet en veldig slitasjesterk overflate og en veldig fin farge. Et gulv full av gode kvaliteter!

Se Fraktpriser
Varenummer: 10400064mo
Leveringstid: 1-2 måneder
kr 699 pr m²

Fiskeben Eik Brisbane er et fiskebensgulv som monteres flytende med en enkel 5G klikk. Gulvet kan også monteres på gulvvarme.

Det er et elegant fiskebensgulv som passer i både moderne og klassiske hjem. Et smykke av et mønstergulv.

Gulvet er hvitmattlakket og har en lys farge med varme og brune undertoner. En helt naturlig lys farge som passer til alle interiørstiler og farger.

Gulvet har en ekte treoverflate som er behandlet med 8 lag med Ultramatt titaniumlakk, som ikke er synlig. Dette gir gulvet slitestyrken til et solid laminatgulv i sliteklassen AC6- 23/33.  Denne sliteklassen betyr at gulvet er slitesterkt og kan brukes til både privat og offentlig bruk. Du kan legge gulvet i alle rom i hjemmet, men også på kontorer, butikklokaler eller andre offentlige steder. Gulvet har en livstidsgaranti mot gjennomslitning i private hjem. I tillegg gir lakken en veldig sterk motstand mot vannsøl. Gulvet har en vannavvisende effekt i opptil 12 timer. Dette er grunnen til at gulvet får navnet Super Eik fra leverandøren Moland Byggevarer i Danma

V-fas i gulvet er behandlet med anti bakteriel behandling og på denne måten unngår man at det samler seg bakterier i gulvet.

Gulvet har en børstet overflate, noe som gir et forsterket treuttrykk i gulvet og en lun overflate.Dette gulvet har en meget lun og behagelig treoverflate, som ingen laminatgulv eller vinylgulv kan utkonkurrere.

Under toppsjiktet av det ultrasterke treet, finner vi et midtsjikt i HDF som gjør gulvet veldig motstandsdyktig overfor støt og slagskader. Dette gulvet egner seg derfor i alle rom, også på kjøkken. HDF kjernen inneholder ikke formaldehyd og oppfyller derfor de strenge krav i M1EU.

Bunnsjiktet består av en trefiner som har stabiliserende effekt.

Ved å kjøpe et gulv med tynnere toppsjikt, vil man bidra til bærekraftighet. Spesielt når dette gulvet har livstidsgaranti mot gjennomslitning.

På grunn av stor etterspørsel i markedet er leveringstiden lenger en normalt på dette produktet. Produsent greier ikke å produsere gulvet raskt nok. Leveringstiden er derfor 1-2 mnd pr dags dato.

Produkter spesifikasjoner
Type Herdet tregulv
Tykkelse 10 mm
Bredde 121 mm
Lengde 593 mm
Tresort Eik
Fargekategori Lys med brune undertoner
Overflatebehandling Ultramatt titaniumlakk
Finnish Børstet
Sortering Naturlig fargespill og lite kvist
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Parkett Fiskeben Eik Cambridge Hvitoljet

Et klassisk og herskapelig fiskebensgulv som er en fryd for øyet. Rett og slett et veldig vakkert gulv i en helt tidløs farge. Hvis du ønsker et fiskebensgulv med brede staver og v-fas, så kan dette gulvet være noe for deg! Fiskebensparketten har en lys farge og varme undertoner. Et ekte generasjonsgulv som man ønsker å bevare.

Se Fraktpriser
kr 899 pr m²