Fiskeben Eik Brisbane, Moland Super Eik med klikksystem

Børstet og hvitmattlakket
Tykkelse
10 mm
Bredde
121 mm
Lengde
593 mm
Slitesjikt:
0,6 mm
Overflate/fdv:
Børstet og hvitmattlakket, Titanium supermatt
Sortering:
Natur
m 2 per pakke:
0,79
Montering
5G klikk
kvadratmeterpris:
659,00
Gulvprøve - Liten - kr 30,-
Beregningskalkulator
Skriv inn nøyaktig oppmålt m² du trenger i feltet. Kalkulatoren legger på 5 % ekstra til kapp/svinn, og regner antall pakker du trenger.
m2= pakker
Hvis du ønsker et fiskebengulv som kan monteres flytende med klikk, så kan dette gulvet være noe for deg. I tillegg har gulvet en veldig slitasjesterk overflate og en veldig fin farge. Et gulv full av gode kvaliteter!
Varenummer: 10400064mo
Leveringstid: 2-14 dager
kr 659 pr m²

Fiskeben Eik Brisbane er et fiskebensgulv som monteres flytende med en enkel 5G klikk. Gulvet kan også monteres på gulvvarme.

Det er et elegant fiskebensgulv som passer i både moderne og klassiske hjem. Et smykke av et mønstergulv.

Gulvet er hvitmattlakket og har en lys farge med varme og brune undertoner. En helt naturlig lys farge som passer til alle interiørstiler og farger.

Gulvet har en ekte treoverflate som er behandlet med 8 lag med supermatt titaniumlakk, som ikke er synlig. Dette gir gulvet slitestyrken til et solid laminatgulv i sliteklassen AC6- 23/33. Det betyr at gulvet kan brukes i offentlige lokaler med mye slitasje. Gulvet har en livstidsgaranti mot gjennomslitning i private hjem. I tillegg gir lakken en veldig sterk motstand mot vannsøl. Gulvet har en vannavvisende effekt i opptil 12 timer. Dette er grunnen til at gulvet får navnet Super Eik fra leverandøren Moland Byggevarer i Danmark.

V-fas i gulvet er behandlet med anti bakteriel behandling og på denne måten unngår man at det samler seg bakterier i gulvet.

Gulvet har en børstet overflate, noe som gir et forsterket treuttrykk i gulvet og en lun overflate.Dette gulvet har en meget lun og behagelig treoverflate, som ingen laminatgulv eller vinylgulv kan utkonkurrere.

Under toppsjiktet av det ultrasterke treet, finner vi et midtsjikt i HDF som gjør gulvet veldig motstandsdyktig overfor støt og slagskader. Dette gulvet egner seg derfor i alle rom, også på kjøkken. HDF kjernen inneholder ikke formaldehyd og oppfyller derfor de strenge krav i M1EU.

Bunnsjiktet består av en trefiner som har stabiliserende effekt.

Ved å kjøpe et gulv med tynnere toppsjikt, vil man bidra til bærekraftighet. Spesielt når dette gulvet har livstidsgaranti mot gjennomslitning.

Produktet er på kampanje frem til og med 01.11.2020.

Produkter spesifikasjoner
Type Herdet tregulv
Tykkelse 10 mm
Bredde 121 mm
Lengde 593 mm
Tresort Eik
Fargekategori Lys med brune undertoner
Overflatebehandling Mattlakket
Finnish Børstet
Sortering Naturlig fargespill og lite kvist