Herdet Tregulv

Parkett.no presenterer svært slitesterke og bærekraftige gulv som går under betegnelsen herdet tregulv. Gulvene kommer fra kjente europeiske produsenter og leverandører og kommer i svært god kvalitet.

Et herdet tregulv er veldig slitasjesterke gulv. Mange av gulvene er tre ganger så slitesterke som parkett og andre har slitestyrken til et solid laminatgulv. Gulvene har en lun treoverflate.

Herdet tregulv bidrar også til et mer bærekraftig samfunn. Det er stor råvaremangel på blant annet eik og forbruket av eik blir mindre ved å velge herdet tregulv.

Disse gulvene er også svært formstabile, da gulvet ikke vil ekspandere og krympe i like som grad som en tradisjonell parkett. Herdet tregulv tåler også svært godt vårt tørre vinterklima og gulvvarme. 

Plankebordene har en en kjerne i kompakt HDF og plankebordene hviler godt på undergulvet ved montering og selve monteringen gjøres med en svært enkelt klikkpatent.

Ønsker du et slitesterkt og formstabilt kvalitetsgulv, så kan herdet tregulv være noe for deg.

Sorter etter
Vis per side

1-stav Eik Mitchell, Moland Super Eik

Ønsker du et slitasjesterkt gulv med brede plankebord, så kan dette være gulvet for deg. Gulvet har en lys farge med brune og beige undertoner, som passer til alle stilarter og farger.
kr 699 pr m²

1-stav Eik Coopers, børstet og mattlakket, Moland Super Eik

Tregulv med ekstra brede plankebord og lite kvist. Ønsker du et ekstra slitasjesterkt gulv som tåler mye og et ordentlig tregulv, så kan dette gulvet være noe for deg!
kr 699 pr m²

Fiskeben Eik Brisbane, Moland Super Eik med klikksystem

Hvis du ønsker et fiskebengulv som kan monteres flytende med klikk, så kan dette gulvet være noe for deg. I tillegg har gulvet en veldig slitasjesterk overflate og en veldig fin farge. Et gulv full av gode kvaliteter!
kr 699 pr m²