Om Oss


Parkett.no er en netthandel som selger parkett, herdet tregulvlaminatgulv og tilbehør. Vi leverer parkett og laminat til kunder over hele landet og vi har kort leveringstid på alle våre produkter.

 
Parkett.no selger parkettgulv og laminatgulv i god kvalitet fra kjente europeiske leverandører og produsenter. Vi er svært opptatt av å gi våre kunder den beste service, og arbeider hver dag med fornøyde kunder som anbefaler oss videre.
 
Parkett.no har sitt kontor og utstilling på Hardangervegen 68, 5224 Nesttun i Bergen. Visning på showroom må forhåndsbestilles. Bestill visning her.
 
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på epost eller telefon, alternativt besøke vår utstilling ved forhåndsbooking.
Parkett.no tilbyr å sende vareprøver til kunder, slik at de kan se nærmere på gulvene før en eventuell bestilling i nettbutikken.
 
Med lang erfaring og høy faglig kompetanse vil vi gjøre vårt ytterste i å veilede deg i jakten på ditt nye gulv.

 

Daglig leder

 

 
Jon-Inge Heldal er Daglig leder hos Parkett.no.
 
Heldal vokste opp på en gård i skogskommunen Drangedal og hans familie har i mange generasjoner arbeidet med skogsdrift. Dette gjorde at Heldal allerede i barne og ungdomstiden fikk kjennskap og kunnskap om råmaterialene som brukes i produksjon av parkett.
 
Jon-Inge er utdannet prest, men etter noen år i dette yrket valgte han å begynne å jobbe med salg.
 
Han har senere jobbet i gulvbransjen i en årrekke og har mye erfaring med netthandel. Han har en solid kunnskap om parkett og et bredt nettverk innenfor parkettbransjen, og hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål. 

Jon-Inge er svært opptatt av å følge opp sine kunder gjennom hele kjøpsprosessen, slik at kundene opplever trygghet gjennom hele prosessen. Han gjør alt for at den enkelte kunde skal få den beste oppfølging og service.

 
 

Logistikkansvarlig

 

 
 
Gina Limstrand er logistikkansvarlig hos Parkett.no.
 
Limstrand er utdannet frisør, men har jobbet med logistikk i mange år. Hun har ansvaret med å følge opp kundene som har bestilt gulv, og for å avtale tidspunkt og sted for henting eller levering.Hun har full fokus på at den enkelte kunde skal få en god og presis levering av varer.
 
Hvis kundene våre har spørsmål knyttet til levering eller henting, så er Gina Limstrand den rette personen å henvende seg til.