Ultrapro Gulvunderlag Silent uten fuktsperre

Til undergulv av sponplater/tre
m 2 per pakke:
15,00
Varenummer: 184116
kr 1009

Ultrapro gulvunderlag Silent uten fuktsperre er spesiallaget for å redusere trinnlyd og trommelyd. Trommelyden er lyden i eget rom, mens trinnlyd er den lyden som går mellom etasjer. Ultrapro Silent er et av markedets beste på lydisolering.

Underlaget gir en trommelydsdemping i rommet på 30% RWS og en reduksjon i trinnlyd i etasjen under på hele 20dB.

I tillegg til dette får du også et underlag som har meget gode egenskaper med tanke på belastning fra tunge møbler og daglig bruk. Underlaget har en meget god trykkfasthet (140 kPa), slik at underlaget beholder egenskapene sine i lang tid. Underlaget gjør at du er sikret et meget komfortabelt parkettgulv å gå på.

Underlaget har også en undergulvsutjevning PCv på 1,4 mm.

Tykkelsen på dette underlaget er 2 mm.

Det er 15 kvm i en rull.

Underlaget er produsert uten CFC og HCFC ig innholder verken mykningsmidler, tungmetaller eller andre farlige stoffer.

Dette underlaget brukes på undergulv som består av sponplater/undergulv av tre. Underlaget kan brukes på gulvvarme.

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Parkett 1-stav Eik Grey XL, børstet og hvitmattlakket

Grey XL er en av Parkett.no sine bestselgere. Gulvet har en gråhvit farge som er svært populær hos våre kunder og en overflate med en meget fin trestruktur. Ønsker du et parkettgulv med brede plankebord og med en gråhvit farge, så er dette gulvet perfekt for deg. Gulvet har i tillegg et utrolig fint treutseende, samt en helt matt og velikeholdsfri overflate.

Se Fraktpriser
kr 739 pr m²

Parkett 1-stav Eik Nordic, børstet og hvitmattlakket

Et børstet og hvitmattlakket parkettgulv med en svært populær farge. Fargen er lys, med varme og brune undertoner. Fargen er helt tidløs og vil passe til alle farger og stilarter. Hvis du ønsker et lyst gulv med en naturlig trefarge, så er dette gulvet et godt alternativ for deg!

Se Fraktpriser
kr 799 kr 699 pr m²

Parkett 1-stav Eik Haukeli hvitmattlakket

Et parkettgulv med en vedlikeholdsfri og hvitmattlakket overflate. Et flott gulv med et røft uttrykk som har en lys farge med varme undertoner.

Se Fraktpriser
kr 599 pr m²

Parkett 1-stav Eik Grey, børstet og hvitmattlakket

1-stav Eik Grey, børstet og hvitmattlakket er en av våre absolutte bestselgere. Gulvet har en svært populær og delikat farge. Parketten har kvist og fargespill. Vil du har et lyst 1-stav parkettgulv til en god pris, så er Grey valget for deg!

Se Fraktpriser
kr 639 pr m²