1-stav Eik Mitchell, Mattlakket, Moland Super Eik

Børstet og mattlakket
Tykkelse
10 mm
Bredde
233 mm
Lengde
2050 mm
Slitesjikt:
0,6 mm
Overflate/fdv:
Supermatt Titaniumlakk
Sortering:
Classic
m 2 per pakke:
2,39
Montering
Loc Easy klikk
kvadratmeterpris:
899,00
Prøve - Liten - kr 30,-
Prøve - Stor - kr 399,-
Beregningskalkulator
Skriv inn nøyaktig oppmålt m² du trenger i feltet. Kalkulatoren legger på 5 % ekstra til kapp/svinn, og regner antall pakker du trenger.
m2= pakker

Et slitesterk tregulv med svært god vannmotstand. Et nydelig gulv med brede plankebord og svært lite kvist. Gulvet har en helt tidløs mellombrun farge som passer til alle farger. Et tregulv som kommer i svært god kvalitet!


Se Fraktpriser
Varenummer: 10403261mo
Leveringstid: 2-14 dager
kr 899 pr m²

1-stav Eik Mitchell, børstet og mattlakket er et ekslusivt tregulv med brede plankebord. Plankebordene er hele 233 mm brede.

Gulvet har rolig fargespill og lite kvist.

Tregulvet har en klassisk mellombrun farge som er helt tidløs og som passer til alle farger og stilarter.

Gulvet har en ekte treoverflate som er behandlet med 8 lag med Ultramatt titaniumlakk, som ikke er synlig. Dette gir gulvet slitestyrken til et solid laminatgulv i sliteklassen AC6- 23/33.  Denne sliteklassen betyr at gulvet er slitesterkt og kan brukes til både privat og offentlig bruk. Du kan legge gulvet i alle rom i hjemmet, men også på kontorer, butikklokaler eller andre offentlige steder. Gulvet har en livstidsgaranti mot gjennomslitning i private hjem. I tillegg gir lakken en veldig sterk motstand mot vannsøl. Gulvet har en vannavvisende effekt i opptil 12 timer. Dette er grunnen til at gulvet får navnet Super Eik fra leverandøren Moland Byggevarer i Danmark.

Gulvet har en V-fas i langskjøter og kortskjøter. V-fas i gulvet er behandlet med anti bakteriel behandling og på denne måten unngår man at det samler seg bakterier i gulvet.

Gulvet har en børstet overflate, noe som gir et forsterket treuttrykk i gulvet og en lun overflate. Dette gulvet har en meget lun og behagelig treoverflate, som ingen laminatgulv eller vinylgulv kan utkonkurrere.

Under toppsjiktet av det ultrasterke treet, finner vi et midtsjikt i HDF som gjør gulvet veldig motstandsdyktig overfor støt og slagskader. Dette gulvet egner seg derfor i alle rom, også på kjøkken. HDF kjernen inneholder ikke formaldehyd og oppfyller derfor de strenge krav i M1EU.

Bunnsjiktet består av en trefiner som har stabiliserende effekt.

Dette gulvet monteres flytende med en enkel 5G klikk. Gulvet kan også monteres på gulvvarme.

Ved å kjøpe et gulv med tynnere toppsjikt, vil man bidra til bærekraftighet. Spesielt når dette gulvet har livstidsgaranti mot gjennomslitning.

Produkter spesifikasjoner
Type Herdet tregulv
Tykkelse 10 mm
Bredde 233 mm
Lengde 2050 mm
Tresort Eik
Fargekategori Mellombrun
Overflatebehandling Ultramatt titaniumlakk
Finnish Børstet
Sortering Classic
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også