Velkommen
Filters
Søk

1-stav parkett

1-stav parkett er folkets absolutte favoritt. Disse gulvene gir rommet et eksklusivt preg og et plankeutseende. Med denne typen gulv får du følelsen av å ha et ekte heltregulv.

Vi har et bredt utvalg 1-stav parkettgulv i god kvalitet til en billig pris. Vi handler gulv direkte fra kjente europeiske produsenter og leverandører og unngår fordyrende mellomledd. Fordi vi er en nettbutikk har vi også lave faste kostnader slik at vi kan tilby deg svært rimelige priser. Husk også å sjekke våre kampanjepriser for ekstra gode tilbud!

Hos oss finner du både lys parkett og mørk parkett, i tillegg til gulv i forskjellige tretyper som eik og ask. Våre mest populære enstavsparkett inkluderer 1-stav Eik Randvika, som har en delikat gråhvit farge med sandaktige undertoner og noe kvist, og 1-stav Eik Svalbard som også har en gråhvit farge, men med brune/varme undertoner og noe mer kvist. I tillegg har vi et stort utvalg brede parkettgulv som blir stadig mer trendy.

Vi har hatt mange fornøyde kunder siden vår oppstart i 2013, og her kan du lese noen av deres gode erfaringer. Vi tilbyr frakt rett hjem til deg, og vi har kort leveringstid til hele landet på de fleste av våre gulv. Du er også velkommen til å hente selv på vårt lager på Vinterbro utenfor Oslo.

Du bestiller trygt og enkelt på nett, og har du noen spørsmål kan du alltid ta kontakt med oss. Vi har stor kompetanse på gulv og ønsker alltid å være til hjelp. Velkommen til en av Norges beste nettbutikker på parkett og gulv!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side