Velkommen
Filters
Søk

Fiskebensparkett

Fiskebensparkett er dagens ledende gulvmønster og gir et klassisk og herskapelig uttrykk i rommet. Et slikt gulv passer i både klassiske og moderne hjem. Fiskeben er en tradisjonell måte å montere parkett. Stavene i parketten blir montert i 90 grader mot hverandre, og det dannes et fiskebensmønster. Resultatet er ofte svært vakkert og er noe dine gjester vil legge merke til.

Vi handler gulv direkte fra kjente europeiske produsenter og leverandører og unngår fordyrende mellomledd. Fordi vi er en nettbutikk har vi også lave faste kostnader slik at vi kan tilby deg svært rimelige priser.

Vi har hatt mange fornøyde kunder siden vår oppstart i 2013, og her kan du lese noen av deres gode erfaringer. Vi tilbyr frakt rett hjem til deg, og vi har kort leveringstid til hele landet på de fleste av våre gulv. Du er også velkommen til å hente selv på vårt lager på Vinterbro utenfor Oslo.

Du bestiller trygt og enkelt på nett, og har du noen spørsmål kan du alltid ta kontakt med oss. Vi har stor kompetanse på gulv og ønsker alltid å være til hjelp. Velkommen til en av Norges beste nettbutikker på parkett og gulv!

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side