Proplate 30S

Til undergulv av sponplater/tre
Tykkelse
6 mm
Bredde
500 mm
Lengde
1200 mm
m 2 per pakke:
6,00
Varenummer: 104055
Leveringstid: 2-14 dager
kr 399

Proplate 30S er en isolasjonsplate i XPS ( ekstrusert polystyren) er et kvalitetsunderlag til parkett, herdet tregulv og laminat.

Den kan monteres på undergulv av spon/tre. Den kan også monteres på undergulv av betong/støp, sammen med en fuktsperre på 0,2 mm.

Fungerer svært godt i private hjem og offentlig rom med høy trafikk og svært tung møblering.

Proplate 30S har meget god isolasjonsevne mot kald grunn 0,200 m2 K/W. Denne egenskapen isolerer gulvet og bidrar til at gulvet ikke blir kaldt. Stor/høy verdi av denne egenskapen tilsier god isolasjonsevne.

Platen har høy trykkfasthet ( >400kPa). Denne egenskapen skal forhindre av underlaget synker sammen under belastning fra møbler og andre vekter som gulvet utsettes for.

Underlaget har romlydsdemping på 28%. Denne egenskapen skal sørge for å redusere lyd i rommet. Dette gir blandt annet bedre akustikk i rommet.

Underlaget har trinnlydsdemping på 19 dB. Denne egenskapen skal sørge for å redusere lyd i form av tramp og støy mellom etasjene. For å redusere trinnlyden mellom etasjer har trinnlydsdemping en stor verdi.

Underlaget har en utjevningsevne på 1,4 mm. Denne egenskapen gjør at man kan installere et flytende gulv på et tildels ujevnt gulv. Undergulvet må uansett være innenfor toleransen på skjevhet som er maks 2 mm pr 2 meter.

Platene er 6 mm tykke, 0,5 meter brede og 1.2 meter lange. Det er 6 kvm pr pakke. Pris er pr pakke.

Dette underlaget kan monteres på gulvvarme.

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Parkett Fiskeben Eik Skagen med klikksystem

Et moderne og lyst fiskebensgulv med en svært populær farge. Et nydelig gulv som vil løfte hjemmet ditt til et nytt nivå! Gulvet passer til både herskapelige, moderne og klassiske hjem.

Se Fraktpriser
kr 729 kr 599 pr m²

Parkett 1-stav Eik Solheim, børstet og hvitmattlakket

1-stav Eik parkett med en svært delikat gråhvit farge med både kalde og varme fargetoner. Gulvet passer derfor til mange farger. Parketten har et naturlig fargespill og noe kvist. Et nydelig gulv som vil gi hjemmet et moderne og lyst innemiljø.

Se Fraktpriser
kr 799 pr m²

Parkett 1-stav Eik Toke, ekstra bred, børstet og hvitoljet

En Parkett med brede plankebord og en lys naturlig farge. Den børstede og hvitoljede overflaten gir gulvet en svært lun og matt overflate. Hvis du ønsker en hvitoljet eikeparkett med brede plankebord og med et skikkelig treuutrykk, så er dette gulvet noe for deg!

Se Fraktpriser
kr 859 pr m²