Innredning av nytt hus

Jeg er en dame på 34 år, er gift og har tre barn. Vi har nylig blitt ferdig med et husprosjekt. Det var min oppgave å innrede huset når vi nærmet oss innflytting. Når man skal innrede et nytt hus er det mange ting å tenke på, både når det gjelder farger, stil, tapet, fliser og ikke minst gulv. Alt skal helst passe til hverandre og være gjennomtenkt.
1-stav Eik Solheim natur parkett

Skrevet av CICI

Jeg er en dame på 34 år, er gift og har tre barn. Vi har nylig blitt ferdig med et husprosjekt. Det var min oppgave å innrede huset når vi nærmet oss innflytting. Når man skal innrede et nytt hus er det mange ting å tenke på, både når det gjelder farger, stil, tapet, fliser og ikke minst gulv.  Alt skal helst passe til hverandre og være gjennomtenkt.

Jeg vil beskrive min stil med tre ord.

-Landlig-Nostalgisk-Romantisk-

Jeg hadde en klar tanke om hvordan jeg ville at huset vårt skulle se ut innvendig. Det skulle være en landlig stil med innslag av både gammelt, nytt og noe moderne. Jeg viste også at jeg ville ha hvite, grå, rosa og beige farger i huset.

Jeg valgte et bonderomantisk kjøkken med profil fra Sigdal.

Hvitt Sigdal kjøkken med profil.

Til benkeplate valgte jeg en grå drivved laminat som passet godt til det hvite kjøkkenet.

Benkeplate i grå drivved.

På veggene tapeserte jeg med tapeten Darcy, fra leverandøren Colefax and Fowler.

Tapet fra Colefax & fowler, Darcy.

Når jeg da skulle velge gulv var det viktig at gulvet passet både kjøkken, farger, tapet og møbler. Det var også viktig for meg å finne en parkett som hadde det utrykket og den overflaten jeg hadde sett for meg. Det måtte også ha en pris som passet vår lommebok.

Jeg endte opp med å velge parketten 1-stav Eik Grey, børstet og hvitmattlakket til hele huset. Det var mange grunner til at vi valgte dette gulvet. Den hadde en fin lys farge, som passer til både grått, hvitt, beige og de fleste andre farger om jeg med tiden vil forandre stilen. Parketten har en børstet og hvitmattlakket overflate, noe som var perfekt for oss da vi har små barn. Vi har ikke tid eller energi til å ha noe vedlikehold med gulvet. Parketten har også et rustikt utrykk, samtidig som den er stilren. Dette passet veldig godt til resten av stilen i vårt hus.

1-stav Eik grey, børstet og hvitmattlakket parkett, montert i min stue.

Vi er super fornøyd med gulvet!

Handlekurv