Lyse parkettgulv

Lyse parkettgulv er fortsatt det mest populære fargevalget hos forbrukere i Norge når de skal kjøpe ny parkett til sitt hjem. Vår erfaring er at størsteparten av våre kunder velger å kjøpe parkett som er innenfor denne fargekategorien.

 

1-stav Eik Grey XL, børstet og hvitmattlakket. Et lyst gulv med gråhvite fargetoner.

I Skandinavia er det en tradisjon for lyse parkettgulv. Den skandinaviske stilen benytter seg av lyse gulv og vegger, for å optimere lyset. I Skandinavia har vi lange perioder med mørke høst og vinterkvelder. Da kan det være godt å komme hjem til et lyst og friskt parkettgulv, hvor lysinnslipp og lyskilder blir optimalisert. Lys parkett gir en god romfølelse, samt et moderne uttrykk i hjemmet. Lyse gulv fremhever i tillegg tekstiler og interiør på en god måte.

 

1-stav Eik Nordic hvitoljet. En lys parkett med varme og brune undertoner. Et meget populært parkettgulv hos Parkett.no

Det er treslagene Ask, Eik, Furu og Douglasgran som er mest populære, når kunder i Norge skal kjøpe lys parkett.  Disse parkettene blir levert med både hvitmattlakket, hvitvokset og hvitoljet overflate.

 

Bestselgeren 1-stav Eik Randvika, børstet og hvitmattlakket. Et moderne parkettgulv med en gråhvit farge med beige undertoner.

Det er mange fargenyanser innenfor kategorien lyse parkettgulv. Variasjonen i overflatebehandling, struktur og fargenyanser er stor. Parkett er ikke lenger bare noe man går på, men har blitt ett av husets viktigste møbler. Det er derfor viktig å finne et parkettgulv som har den rette fargenyanse og uttrykk. Det er blitt viktig å finne et parkettgulv som passer til vegger, møbler og interiør og stil i hjemmet.

Noen synes kanskje det blir litt for mye å velge mellom, men de fleste synes det er bra med et godt utvalg. Da har en mulighet til å finne det perfekte gulvet til hjemmet.

 

1-stav Eik Exclusive XXL hvitoljet. Et lyst parkettgulv med sandaktige undertoner og med en nydelig finish.

Hos Parkett.no finner du et stort utvalg av lyse parkettgulv. Vi er veldig behjelpelig med å finne det rette gulvet, både på chat, telefon og mail. Ta gjerne kontakt med oss i dag!

Et lyst parkettgulv med ekstra brede plankebord, 1-stav Eik Toke ekstra bred, børstet og hvitoljet.

Legg igjen din kommentar