Lyse parkettgulv er mest populært

Parkett.no har mange lyse parkettgulv i sitt utvalg. Ask og Eik er tresorter som er mest populære, når kunder i Norge skal kjøpe lys parkett. Disse parkettene blir levert med hvitmattlakket eller hvitoljet overflate. Furu og Douglas gran er andre populære tresorter. Det er mange fargenyanser innenfor kategorien lyse parkettgulv. Mange nordmenn er opptatt av å finne et parkettgulv som har den rette fargen og her kan små fargenyanser utgjøre forskjellen. I tillegg er det viktig å få den riktige strukturen og finishen i parkettgulvet. Parkett har blitt et viktig møbel og parketten skal passe inn i helheten. På samme måte som mange bruker tid på å finne riktig malingsfarge til veggene, er det stort fokus på å finne det rette parkettgulvet. Parkett er en av de viktigste overflatene i et hjem.

Skrevet av Jon-Inge

Lyse parkettgulv er fortsatt populære blant nordmenn og er bestselgere hos alle forhandlere av parkett i Norge.

I Skandinavia er det en tradisjon for lyse parkettgulv.  Lyse parkettgulv gir god romfølelse og et moderne uttrykk, samt at det fremhever tekstiler og interiør på en fin måte.

Lyse gulv kan fremheve interiør og tekstiler

Parkett.no har mange lyse parkettgulv i sitt utvalg. Ask og Eik er tresorter som er mest populære, når kunder i Norge skal kjøpe lys parkett.  Disse parkettene blir levert med hvitmattlakket eller hvitoljet overflate. Furu og Douglas gran er andre populære tresorter.

Det er mange fargenyanser innenfor kategorien lyse parkettgulv. Mange nordmenn er opptatt av å finne et parkettgulv som har den rette fargen og her kan små fargenyanser utgjøre forskjellen. I tillegg er det viktig å få den riktige strukturen og finishen i parkettgulvet.

Parkett har blitt et viktig møbel  og parketten skal passe inn i helheten. På samme måte som mange  bruker tid på å finne riktig malingsfarge til veggene, er det stort fokus på å finne det rette parkettgulvet. Parkett er en av de viktigste overflatene i et hjem.

Et parkettgulv er et møbel og en viktig flate i et hjem.

Parkett.no selger hver uke masse lyse parkettgulv.  Dette kommer tydelig frem i sortimentet til Parkett.no, som har et stort utvalg av lyse parkettgulv.

Toke Ekstra bred er et parkettgulv med en gråhvit farge med beige undertoner. Gulvet har v-fas i langskjøtene og kortskjøtene. Dette gulvet har en hvitoljet overflate, slik at man får en fin nærhet til treet.

Toke ekstra bred hvitoljet
Toke ekstra bred hvitoljet

Solheim natur, 1-stav Eik, børstet og hvitmattlakket er et parkettgulv med en gråhvit farge. Gulvet har v-fas i langskjøtene og kortskjøtene. Gulvet har et naturlig fargespill og noe kvist. Parkettgulvet har en børstet overflate som fremhever treets struktur.

1-stav Eik Solheim natur parkett
1-stav Eik Solheim natur parkett

1-stav Eik Mjøsa, børstet og hvitmattlakket er et parkettgulv med en stålgrå farge. Gulvet har et naturlig fargespill og lite kvist. Parkettgulvet har en børstet overflate som fremhever treets struktur.

1-stav Eik Hvitvasket, børstet og hvitmattlakket

1-stav Ask glittertind, børstet og hvitmattlakket er et parkettgulv med en lys farge, men hvite og grå fargesjateringer. Gulvet har en fin naturlighet over seg og den børstede overflaten gir et fint treuttrykk.

1-stav Ask Glittertind, børstet og hvitmattlakket

1-stav Eik Tyrifjorden ren hvitoljet er et parkettgulv med en behagelig gråhvit farge og med en fin treoverflate. Gulvet har svært lite kvist og har fas i langskjøtene.

Tyrifjorden ren, 1-stav Eik Parkett
Tyrifjorden ren, 1-stav Eik Parkett

1-stav Ask snøfjell, børstet og hvitmattlakket er et parkettgulv med en helt hvit overflate. Gulvet har en ensartet farge og har fas i langskjøter og kortskjøter. Et moderne gulv som fremhever møbler og tekstiler.

1-stav Ask snøfjell, børstet og hvitmattlakket

Denne artikkelen har presentert et lite knippe av de lyse parkettgulvene som Parkett.no selger i sin nettbutikk.  Der finner du hele utvalget av lyse gulv.

Handlekurv