Mattlakket eller hvitmattlakket parkett med børstet overflate

Parkett.no erfarer at mattlakkede og hvitmattlakkede parkettgulv med børstet overflate er veldig populære hos våre kunder.
1-stav Eik Svalbard Parkett

Parkett.no erfarer at mattlakkede og hvitmattlakkede parkettgulv med børstet overflate er veldig populære hos våre kunder.

1-stav Eik Svalbard, børstet og hvitmattlakket er et veldig populært parkettgulv hos Parkett.no

Et parkettgulv med en slik overflate har mange gode egenskaper:

  • Parketten får et veldig fint treuttrykk, da den børstede overflaten fremhever trestrukturen i gulvet. Parketten får på en måte et oljet utseende, men har lakkens egenskaper. Gulvene er helt vedlikeholdsfrie og har god motstand mot flekker. Det er derfor perfekt for dem som ønsker et oljet/hvitoljet parkettgulv, men som ikke ønsker å ha noe vedlikehold med gulvet.
  • Den børstede overflaten gjør at eventuelle riper og hakk i gulvet blir mye mindre synlig. Hvis man er uheldig med å få en ripe i parkettgulvet, så vil det være en ripe i en overflate med struktur.
  • Overflaten i et børstet parkettgulv er mer motstandsdyktig mot hakk og riper. Når parketten blir børstet, er det den mykeste veden i treet som blir børstet bort. Et mattlakket eller hvitmattlakket parkettgulv med en børstet overflate er derfor perfekt for barnefamilier eller familie med hund, da det rett og slett er et robust parkettgulv. Vi har hatt mange barnefamilier eller hundeeiere som har gitt oss positiv tilbakemelding på slitasjestyrken til et børstet parkettgulv.
  • Parketten får også en lunere overflate, enn et parkettgulv med en vanlig mattlakket/hvitmattlakket overflate. Grunnen er at strukturen i overflaten av parketten gjør at man får luft under føttene og dermed blir gulvet lunere å gå på.

Parkett.no selger en rekke mattlakkede og hvitmattlakkede parkettgulv med en børstet overflate.

Her er en oversikt over en del gulv med børstet og mattlakket/hvitmattlakket overflate: Trykk her for Oversikt

1-stav Eik Solheim Bred Parkett
1-stav Eik Solheim Bred Parkett i et stort soverom

 Parkett 1-stav Eik Grey XL er et børstet gulv som er svært populær hos Parkett.no sine kunder.

Handlekurv