Velkommen til Naturen

Norrøna Flagship Store Oslo

I 1929 startet en Norsk frilufts enthusiast et familieeid selskap som i dag, 4 generasjoner senere, leverer verdens ledende teknisk sportsbekledning. Parkett.no er også et norsk familieeid selskap og veldig stolt over å få levere parkett til Norrønas butikker.

Norrøna har valgt å bruke “Parkett 1-stav Eik Nordic Hvitoljet” i de 3 siste butikkene sine: Oslo Flagship, Bergen Concept Store og Alta Concept Store. Nordic er en veldig flott hvitoljet eikeparkett med naturlige varme og brune undertoner. Parkettgulvet er montert på vegg og møbler i tillegg til gulvet i deler av butikkene. Parketten gir en lun følelse av nærhet til treverket og naturen.

 

Norrøna Flagship Store Oslo 2

 

“Vi har per i dag lagt parkett fra parkett.no i to butikker, Oslo Flagship og Bergen Concept Store. Alta blir den tredje butikken eikeparketten legges i, da den åpner i midten av september.

Vi bruker parkett som et element i vår nye butikkdesign, Norrøna Retail Concept Store 2.0. Eik myker opp vår ellers stramme profil og skaper en langt varmere følelse enn betonggulv og stål.

Valg av finish og look på gulvet forsterker og underbygger nærhet til naturen  Det er lite kvist i parketten, og en bred 1-stavs parkett var nøyaktig det uttrykket vi ønsket.”

-Bård Kvamme, Direktør for Norrøna

 

Norrøna Flagship Store Oslo

Til Bergensentrum.no sier Kvamme “Det er ikke bare en butikk, men en presentasjon av merket Norrøna”.

Norrøna Retail

Se parketten i nettbutikken: Nordic Hvitoljet