Et vakkert fiskebensgulv fra Parkett.no

Hos Parkett.no merker vi at fiskebenparkett blir mer og mer populært hos våre kunder. Fiskebeingulv gir huset et klassisk, tidløst og herskapelig uttrykk. Et fiskebensgulv er et smykke i et hjem og er et generasjonsgulv som varer i lang tid. Et fiskebensgulv kan monteres sammenhengende gjennom flere rom og skal hellimes til undergulv. Inngangsbilletten er kanskje noe høyere enn vanlig parkett, som monteres flytende med klikk. Det kan likevel være verd investeringen, da man får et gulv som varer og som man ikke vil skifte ut.
Fiskeben Eik Solheim Parkett

Hos Parkett.no merker vi at fiskebenparkett blir mer og mer populært hos våre kunder. Fiskebeingulv gir huset et klassisk, tidløst og herskapelig uttrykk. Et fiskebensgulv er et smykke i et hjem og er et generasjonsgulv som varer i lang tid. Et fiskebensgulv kan monteres sammenhengende gjennom flere rom og skal hellimes til undergulv. Inngangsbilletten er kanskje noe høyere enn vanlig parkett, som monteres flytende med klikk. Det kan likevel være verd investeringen, da man får et gulv som varer og som man ikke vil skifte ut.

Fiskebensparkett Brekkestø
Fiskebensparkett Brekkestø

Parkett.no solgte fiskeben Eik Brekkesto hvitoljet til en kunde i Bergen og vi fikk god kontakt med kundens gulvmontør. Han var i kontakt med oss flere ganger underveis i montering for å få litt råd. I tillegg kom han også innom kontoret vårt for å hente litt mer gulvlim og noen ekstra pakker med fiskebeinsparkett, for å kunne sluttføre monteringen. Han fortalte oss at det var veldig kjekt å montere fiskebengulv. Han hadde aldri gjort dette før, men syntes at resultatet ble svært vakkert. Dette var også bakgrunnen for at vi tok kontakt med kunden i etterkant og spurte om vi kunne sende en fotograf for å ta bilder av gulvet.

Fiskebensparkett Brekkestø

Vi er veldig takknemlig for at vi fikk lov til å sende fotograf og stylist Per Olav Sølvberg hjem til kunden for å ta bilder av parketten og synes bildene ble veldig fine. Alle bildene i denne artikkelen er fra kundens bolig og vi kan ikke annet enn å gratulere kunden med et fantastisk flott hjem.

Fiskeben eik Brekkesto hvitoljet er en fiskebenparkett med en lys farge med varme undertoner. Fargen i gulvet er helt tidløs, og samtidig lyst. Gulvet har tilnærmet ingen kvist og gir et klassisk og herskapelig uttrykk i rommet.

Fiskebensparkett Brekkestø

Hvis du har lyst på fiskebenparkett, så ta gjerne kontakt med oss hos Parkett.no for en samtale. Vi kan gi den informasjonen du trenger for å kunne montere et fiskebensgulv i ditt hjem. Ta også gjerne en titt på vårt utvalg av fiskebensparkettHer kan du blant annet finne Fiskeben eik Brekkesto hvitoljet.

Fiskebensparkett Brekkestø
Fiskebensparkett Brekkestø

Handlekurv