Herdet Tregulv

Parkett.no presenterer svært slitesterke og bærekraftige gulv som går under betegnelsen herdet tregulv. Gulvene kommer kommer i svært god kvalitet.

Et herdet tregulv er veldig slitasjesterke gulv med et toppsjikt i eik. Toppsjiktet på noen av gulvene har blitt behandlet med en ultramatt titaniumlakk, noe som gir en ekstrem sterk slitestyrke. Disse tregulvene har slitestyrken til et solid laminatgulv, men har lunheten til et tregulv og en helt ekte treoverflate. Disse gulvene har livstidsgaranti mot gjennomslitning i private hjem og har vannavisende effekt i opptil 12 timer. I de andre tregulvene har toppsjiktet i eik blitt sammensmeltet og forsterket med et trepulver bestående av mineralkomponenter, fibre og naturlige substanser. Dette gir svært høy slitasjestyrke.

Herdet tregulv bidrar til et mer bærekraftig samfunn. Det er stor råvaremangel på blant annet eik og forbruket av eik blir mindre ved å velge herdet tregulv.

Disse gulvene er også svært formstabile, da gulvet ikke vil ekspandere og krympe i like stor grad som en tradisjonell parkett. Herdet tregulv tåler også svært godt vårt tørre vinterklima og gulvvarme. 

Plankebordene har en en kjerne i kompakt HDF og et bunnsjikt av trefiber. Selve monteringen gjøres med en svært enkelt klikkpatent.

Ønsker du et slitesterkt og formstabilt kvalitetsgulv, så kan herdet tregulv være noe for deg.

Sorter etter
Vis per side

1-stav Eik Senja Hardwood, børstet og hvitmattlakket

Hvis du ønsker et solid tregulv med en slitasjesterk overflate, så kan 1-stav Eik Senja Hardwood være gulvet for deg. Gulvet har også svært brede plankebord og en børstet overflate, noe som gir gulvet et svært eksklusivt uttrykk. En solid og eksklusivt gulv!

Se Fraktpriser
kr 799 pr m²