Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
RSS

Blogg

Et vakkert fiskebensgulv fra Parkett.no

Moderne Fiskebensgulv

Fiskebenparkett er i vinden og mange vurderer å investere i et nytt fiskebensgulv. Parkett.no leverer slike klassiske, tidløse og herskapelige parkettgulv. Vi har blant annet levert et nydelig fiskebeinsparkettgulv til en kunde i Bergen og i denne artikkelen kan du lese mer om dette og se de fine bildene fra kundens hjem.

Hvordan velge, Parkett eller Laminat?

Lys parkett i moderne hjem. Inspirasjon til oppussing.Mange som ser etter nytt gulv er usikre på om de skal velge laminat eller parkettgulv. De fleste velger parkett, men det kan være vanskelig å vite hva en skal velge. Utseende på laminat er blitt ganske likt, men det er stor forskjell på konstruksjon og kvalitet. Så hva er best? Svaret er avhengig av hva som er viktigst for deg og hvor gulvet skal ligge.

 

Spørsmål som hjelper med gulvvalget:

  1. Hva skal gulvet tåle?

  2. I hvilket rom skal gulvet legges?

  3. Hvor mye vedlikehold trenger gulvet?

  4. Skal jeg ha vannbåren eller elektrisk gulvvarme?

  5. Hvilket utseende liker jeg?

Hva er Laminat?

Video om Laminatgulv.

Vet du på hva laninat er laget av? Laminatgulv er et rimelig og slitesterkt alternativ til parkettgulv. Spesielt velegnet for bruk i gang og på kjøkken. Skal gulvet tåle hund, mange fester med høye hæler eller barn som liker å slå seg løs er laminat en god løsning. Her kan du lære om parkettens oppbygning og beste bruksområder.

 

Hva er laminat laget av?

Laminatgulv er flere sjikt med materialer som settes sammen gjennom en lamineringsprosess. Den indre kjernen består av en fiberplate med svært høy tetthet (HDF). Overflaten er forsterket med et slitesjikt av aluminiumoksid, som er et av naturens hardeste materialer. Laminat er i hovedsak bygget opp av organiske materialer som vil krympe og svelle i takt med endringer i fuktighet og temperatur.

Dekoren er et trykk som etterligner utseendet til tre, stein eller andre materialer. Det finnes også fargede eller mønstrede laminatgulv.

I sortimentet har vi laminatgulv med fine plankelengder og med brede plankebord. Våre laminatgulv er mellom 8 og 12 mm tykk og 1380 mm og 1820 mm lang. De har et utseende og struktur som etterligner 1-stavs parkettgulv.

Hva er parkett?

Video om hva parkett er.

Vet du hva parkett er laget av? Når man skal velge nytt gulv kan det fort bli litt forvirring rundt typer gulv. For de fleste er målet å finne et gulv av god kvalitet til en fornuftig pris som er enkelt å legge. Parkett er et tregulv som er mer stabilt enn heltre men med samme vakre og lune følelse. Det er mange typer parkett men de fleste har følgende ting til felles.

Test gulvet hjemme før du velger.

Test parkett eller laminat når du vurderer å kjøpe. Et nytt gulv er en stor investeringer og en viktig ny del av ditt hjem. Det er derfor smart å få vareprøver, slik at du kan se at farge og sammenligne. Dette er helt vanlig når man velger maling og burde være minst like naturlig når man velger parkett eller laminat.

Fiskebenparkett, et vakkert og elegant parkettgulv

Fiskebensparkett på soverom, på vegg i gang og stue.

Fiskebenparkett blir mer og mer populært hos våre kunder. En tidløst og elegant parkettgulv som passer til både klassiske og moderne hjem

Douglasgran Gulv

Douglasgran er et eksklusivt tregulv som gir et nordisk uttrykk i hjemmet. En parkett med et naturlig uttrykk og sjel. 1-stav Douglasgran parkett er rett og slett et smykke av et parkettgulv.

Parkett Oslo

Lakket parkett med børstet overflate

Hvordan rengjøre parkett