RSS

Blogg

Woca produkter: Pleie, vedlikehold og vask av et oljet eller hvitoljet parkettgulv
Woca Natural Soap

Hvordan kan du på en best mulig måte ta vare på ditt oljede eller hvitoljede parkettgulv med Woca produkter? Denne artikkelen forteller deg alt fra A til Å.

Osmo produkter: Pleie, vedlikehold og vask av et oljet eller hvitoljet parkettgulv
Osmo Hardvoksolje

Hvordan kan du på en best mulig måte ta vare på ditt oljede eller hvitoljede parkettgulv med Osmo produkter? Denne artikkelen forteller deg alt fra A til Å.

Velkommen til Naturen

Norrøna Flagship Store Oslo

I 1929 startet en Norsk frilufts enthusiast et familieeid selskap som i dag, 4 generasjoner senere, leverer verdens ledende teknisk sportsbekledning. Parkett.no er også et norsk familieeid selskap og veldig stolt over å få levere parkett til Norrønas butikker.

Norrøna har valgt å bruke “Parkett 1-stav Eik Nordic Hvitoljet” i de 3 siste butikkene sine: Oslo Flagship, Bergen Concept Store og Alta Concept Store. Nordic er en veldig flott hvitoljet eikeparkett med naturlige varme og brune undertoner. Parkettgulvet er montert på vegg og møbler i tillegg til gulvet i deler av butikkene. Parketten gir en lun følelse av nærhet til treverket og naturen.

Parkett Sortering
Om du er usikker på hva sortering betyr når du skal velge tregulv, da har du kommet til rett sted. Parkett.no har solgt parkett på nett siden 2013 og vi er opptatt av å gi våre kunder en riktig forventing til gulvets totale utseende. Vi ønsker at du som kunde skal ha rett intrykk og forventing til gulvet før du bestiller et produkt, og at du blir fornøyd når du mottar ditt gulv. Vi har derfor skrevet litt om hvordan de ulike sorteringene ser ut og hva som er tillatt i en sortering. Alle parkettgulv kommer i en sortering. Sorteringen blir bestemt i produksjonen og definerer hva som er tillatt i gulvet. Parkett.no har 4 ulike sorteringer. Extra Country, Country, Natur og Classic.
Tid For Hjem Parkett

Vi er store fans av Tid For Hjem og syns det er veldig gøy at de bruker våre produkter. I episode S19 E10 har designer Morten Skjærpe Knarrum valgt et lyst furu gulv fra parkett.no. Ikke bare legges furuparketten på gulvet i stuen men Morten velger også parkett på vegg i tv-kroken og på veggen mot kjøkkenet. Dette parkettgulvet har Elisabeth og Åsmund, som eier huset, i ettertid lagt på flere rom i huset. Under er noen bilder fra episoden og omtalen av gulvet.

Andreas Nygaard er klar for å legge parkett på vegg/></a></p>
          </div>
          
          <div class=

Et vakkert fiskebensgulv fra Parkett.no
Hos Parkett.no merker vi at fiskebenparkett blir mer og mer populært hos våre kunder. Fiskebeingulv gir huset et klassisk, tidløst og herskapelig uttrykk. Et fiskebensgulv er et smykke i et hjem og er et generasjonsgulv som varer i lang tid. Et fiskebensgulv kan monteres sammenhengende gjennom flere rom og skal hellimes til undergulv. Inngangsbilletten er kanskje noe høyere enn vanlig parkett, som monteres flytende med klikk. Det kan likevel være verd investeringen, da man får et gulv som varer og som man ikke vil skifte ut.
Et vakkert fiskebensgulv med hvitoljet overflate
Parkett eller Laminat?

Mange som ser etter nytt gulv er usikre på om de skal velge parkett eller laminatgulv. De fleste velger parkett, men det kan være vanskelig å vite hva en skal velge. Utseende på laminat er blitt ganske likt parkett, men det er stor forskjell på konstruksjon og kvalitet. Så hva er best av laminat og parkett? Svaret er avhengig av hva som er viktigst for deg og hvor gulvet skal ligge.

Lyst parkettgulv i moderne hjem, monokrom grå vegg, dør og gulvlister. />
          </div>
          
          <div class=
Hva er Laminat?

Video om Laminatgulv.

Vet du på hva laninat er laget av? Laminatgulv er et rimelig og slitesterkt alternativ til parkettgulv. Spesielt velegnet for bruk i gang og på kjøkken. Skal gulvet tåle hund, mange fester med høye hæler eller barn som liker å slå seg løs er laminat en god løsning. Her kan du lære om parkettens oppbygning og beste bruksområder.

 

Hva er laminat laget av?

Laminatgulv er flere sjikt med materialer som settes sammen gjennom en lamineringsprosess. Den indre kjernen består av en fiberplate med svært høy tetthet (HDF). Overflaten er forsterket med et slitesjikt av aluminiumoksid, som er et av naturens hardeste materialer. Laminat er i hovedsak bygget opp av organiske materialer som vil krympe og svelle i takt med endringer i fuktighet og temperatur.

Dekoren er et trykk som etterligner utseendet til tre, stein eller andre materialer. Det finnes også fargede eller mønstrede laminatgulv.

I sortimentet har vi laminatgulv med fine plankelengder og med brede plankebord. Våre laminatgulv er mellom 8 og 12 mm tykk og 1380 mm og 1820 mm lang. De har et utseende og struktur som etterligner 1-stavs parkettgulv.

Hva er parkett?

Video om hva parkett er.

Vet du hva parkett er laget av? Når man skal velge nytt gulv kan det fort bli litt forvirring rundt typer gulv. For de fleste er målet å finne et gulv av god kvalitet til en fornuftig pris som er enkelt å legge. Parkett er et tregulv som er mer stabilt enn heltre men med samme vakre og lune følelse. Det er mange typer parkett men de fleste har følgende ting til felles.

Test gulvet hjemme før du velger.

Test parkett eller laminat når du vurderer å kjøpe. Et nytt gulv er en stor investeringer og en viktig ny del av ditt hjem. Det er derfor smart å få vareprøver, slik at du kan se at farge og sammenligne. Dette er helt vanlig når man velger maling og burde være minst like naturlig når man velger parkett eller laminat.