Kategorier
RSS

Nyheter

Parkett.no kan stolt presentere et nytt produkt. 1-stav Douglasgran Vestland er et eksklusivt og unikt parkettgulv med mye sjel.
Vi har fått en spennende fisbensgulv som kan monteres flytende med 5G klikk. Les mer om det slitasjesterke fiskebensgulvet her!
Nye mønstergulv hos Parkett.no -fredag 2. oktober 2020
Parkett.no har nettopp publisert 3 nye produkter i nettbutikken og denne gang er det Chevron parkett. Les mer om disse vakre mønstergulvene.
Nyhet: Ekstra slitasjesterke tregulv -fredag 21. august 2020
Parkett.no presenterer nye og ekstra slitesterke tregulv. Herdet tregulv er et godt valg for dem som ønsker et skikkelig slitesterkt tregulv og som er opptatt av et bærekraftig samfunn.
Sommeren 2020 -mandag 29. juni 2020
Parkett.no holder åpent hele sommeren 2020. Vi og har kort leveringstid og har parkett på lager på Hagan rett utenfor Oslo. Du er hjertelig velkommen å ta kontakt, hvis du trenger parkett i sommer eller planlegger å kjøpe parkett til høsten.
Nytt fiskebensgulv i Douglasgran -fredag 17. april 2020
Vi har den glede å få presentere et nytt produkt i vår nettbutikk og det er et helt unikt fiskebensgulv. Fiskeben Douglagran, ekstra lutet og hvitoljet er et ekslusivt og delikat fiskebensgulv, med en svært naturlig og komfortabel overflate. Dette er et smykke av en parkett som vil gi hjemmet ditt et helt spesielt uttrykk.
Påsken nærmer seg og for mange betyr dette mange fridager og mye tid hjemme. Da er det mange som ønsker å bruke fritiden til å ordne litt i hagen, rydde i garasjen eller pusse opp huset. Vi har valgt å kjøpe inn en del varer til vårt lager, slik at vi kan tilby oppusningsklare nordmenn ekstra rask levering på enkelte varer.
Koronavirus -søndag 15. mars 2020
Vi holder åpent som vanlig, og forholder oss til anbefalingene og vurderingene som kommer fra myndighetene fortløpende. Les mer om våre tiltak og våre anbefalinger her

Vi synes det er gøy at et av våre parkettgulv blir brukt i en episode i Tid for hjem på TV2. 1-stav Furu Wideplank, lutet og hvitoljet blir montert både på vegg og gulv i den aktuelle episoden. Dette er et parkettgulv som monteres flytende med en enkel klikk. Parketten er hvitoljet og har en lys og naturlig farge. Et perfekt valg for deg som ønsker et lunt og behagelig gulv med et naturlig og nordisk uttrykk.

1-stav Furu wideplank, lutet og hvitoljet
Flere kjøper 1-stav Douglasgran parkett -fredag 21. februar 2020
Parkett.no har to vakre 1-stav Douglasgran parkettgulv i sitt sortiment. Disse gulvene har et helt unikt utseende med karakter og sjel. Gulvene har et veldig naturlig utseende og passer perfekt inn i et hjem med en nordisk interiørstil. Hvis du ønsker å bringe naturen inn i stuen, så kan Douglasgran være noe for deg. Dette treslaget har et veldig naturlig utseende med sitt vakre årringespill og lune overflate. Disse gulvene blir som et smykke i ditt hjem! Parkett.no erfarer at flere og flere kunder velger å kjøpe Douglasgran og at dette er et treslag som blir mer og mer populært. Vi selger Douglasgran fra den svenske produsenten Rappgo, som leverer høykvalitetsgulv fra fabrikken i Småland.