Kategorier
RSS

Nyheter

Sommeren 2020 -mandag 29. juni 2020
Parkett.no holder åpent hele sommeren 2020. Vi og har kort leveringstid og har parkett på lager på Hagan rett utenfor Oslo. Du er hjertelig velkommen å ta kontakt, hvis du trenger parkett i sommer eller planlegger å kjøpe parkett til høsten.
Nytt fiskebensgulv i Douglasgran -fredag 17. april 2020
Vi har den glede å få presentere et nytt produkt i vår nettbutikk og det er et helt unikt fiskebensgulv. Fiskeben Douglagran, ekstra lutet og hvitoljet er et ekslusivt og delikat fiskebensgulv, med en svært naturlig og komfortabel overflate. Dette er et smykke av en parkett som vil gi hjemmet ditt et helt spesielt uttrykk.
Påsken nærmer seg og for mange betyr dette mange fridager og mye tid hjemme. Da er det mange som ønsker å bruke fritiden til å ordne litt i hagen, rydde i garasjen eller pusse opp huset. Vi har valgt å kjøpe inn en del varer til vårt lager, slik at vi kan tilby oppusningsklare nordmenn ekstra rask levering på enkelte varer.
Koronavirus -søndag 15. mars 2020
Vi holder åpent som vanlig, og forholder oss til anbefalingene og vurderingene som kommer fra myndighetene fortløpende. Les mer om våre tiltak og våre anbefalinger her

Vi synes det er gøy at et av våre parkettgulv blir brukt i en episode i Tid for hjem på TV2. 1-stav Furu Wideplank, lutet og hvitoljet blir montert både på vegg og gulv i den aktuelle episoden. Dette er et parkettgulv som monteres flytende med en enkel klikk. Parketten er hvitoljet og har en lys og naturlig farge. Et perfekt valg for deg som ønsker et lunt og behagelig gulv med et naturlig og nordisk uttrykk.

1-stav Furu wideplank, lutet og hvitoljet
Flere kjøper 1-stav Douglasgran parkett -fredag 21. februar 2020
Parkett.no har to vakre 1-stav Douglasgran parkettgulv i sitt sortiment. Disse gulvene har et helt unikt utseende med karakter og sjel. Gulvene har et veldig naturlig utseende og passer perfekt inn i et hjem med en nordisk interiørstil. Hvis du ønsker å bringe naturen inn i stuen, så kan Douglasgran være noe for deg. Dette treslaget har et veldig naturlig utseende med sitt vakre årringespill og lune overflate. Disse gulvene blir som et smykke i ditt hjem! Parkett.no erfarer at flere og flere kunder velger å kjøpe Douglasgran og at dette er et treslag som blir mer og mer populært. Vi selger Douglasgran fra den svenske produsenten Rappgo, som leverer høykvalitetsgulv fra fabrikken i Småland.
Parkett.no selger Lerk parkett -fredag 7. februar 2020
Parkett.no presenterer et nytt produkt i sitt sortiment. 1-stav Lerk Tingvoll hvitoljet er et parkettgulv som har karakter og særpreg. Lerk kan minne om Furu i utseende, men har en noe hardere overflate og er dermed mer slitesterk. Lerk har en vakker trestruktur, en lun overflate og et naturlig utseende. Parketten monteres flytende med en rask og moderne 5G klikk. Vi håper våre kunder liker parketten!
Nytt sortiment av fiskebenparkett! -torsdag 30. januar 2020
Fiskebenparkett har blitt en av de store trendene i gulvbransjen og mange ønsker å montere fiskebenparkett i sitt hjem. Parkett.no har et nytt sortiment av fiskebensparkett og håper våre kunder kan finne et fiskebensgulv i vårt sortiment som de liker. Våre fiskebensgulv hellimes til undergulv. Fordelen med å hellime et fiskebensgulv til undergulv, er at man kan montere gulvet sammenhengende gjennom alle rom. I tillegg kan fastemonterte installasjoner som kjøkkenøy, kjøkken, garderobeskap og trapp monteres oppå parketten. Fiskebensparketten blir også en integrert del av huset og noe man vil bevare og fornye.
Parkett.no presenterer to nye parkettgulv til en uslåelig pris! To lyse parketgulv med et røft uttrykk og som utstråler treverk. Dette er lyse parkettgulv med en rustikk overflate. Hvis du ønsker et naturlig gulv med et røft uttrykk, så er dette gulvet perfekt for deg. Parketten er produsert for norsk klima, har et toppsjikt med 3 mm tykkelse og monteres med en enkel klikkpatent.