Kategorier
RSS

Nyheter

Parkett.no har to vakre 1-stav Douglasgran parkettgulv i sitt sortiment. Disse gulvene har et helt unikt utseende med karakter og sjel. Gulvene har et veldig naturlig utseende og passer perfekt inn i et hjem med en nordisk interiørstil. Hvis du ønsker å bringe naturen inn i stuen, så kan Douglasgran være noe for deg. Dette treslaget har et veldig naturlig utseende med sitt vakre årringespill og lune overflate. Disse gulvene blir som et smykke i ditt hjem! Parkett.no erfarer at flere og flere kunder velger å kjøpe Douglasgran og at dette er et treslag som blir mer og mer populært. Vi selger Douglasgran fra den svenske produsenten Rappgo, som leverer høykvalitetsgulv fra fabrikken i Småland.
Parkett.no presenterer et nytt produkt i sitt sortiment. 1-stav Lerk Tingvoll hvitoljet er et parkettgulv som har karakter og særpreg. Lerk kan minne om Furu i utseende, men har en noe hardere overflate og er dermed mer slitesterk. Lerk har en vakker trestruktur, en lun overflate og et naturlig utseende. Parketten monteres flytende med en rask og moderne 5G klikk. Vi håper våre kunder liker parketten!
Fiskebenparkett har blitt en av de store trendene i gulvbransjen og mange ønsker å montere fiskebenparkett i sitt hjem. Parkett.no har et nytt sortiment av fiskebensparkett og håper våre kunder kan finne et fiskebensgulv i vårt sortiment som de liker. Våre fiskebensgulv hellimes til undergulv. Fordelen med å hellime et fiskebensgulv til undergulv, er at man kan montere gulvet sammenhengende gjennom alle rom. I tillegg kan fastemonterte installasjoner som kjøkkenøy, kjøkken, garderobeskap og trapp monteres oppå parketten. Fiskebensparketten blir også en integrert del av huset og noe man vil bevare og fornye.
Parkett.no presenterer to nye parkettgulv til en uslåelig pris! To lyse parketgulv med et røft uttrykk og som utstråler treverk. Dette er lyse parkettgulv med en rustikk overflate. Hvis du ønsker et naturlig gulv med et røft uttrykk, så er dette gulvet perfekt for deg. Parketten er produsert for norsk klima, har et toppsjikt med 3 mm tykkelse og monteres med en enkel klikkpatent.